جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1397/06/13 - 11:22
  • - تعداد بازدید: 590
  • - تعداد بازدیدکننده: 147
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

کوثری، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی: شورای پشتیبانی بالاترین مرجع تصمیم گیری، راهبری، مدیریت و نظارت بر فعالیت های سوادآموزی است.


به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان پرویز کوثری در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان سنندج که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد با اشاره به سختی و شرایط حاکم بر سوادآموزی، جذب ، آموزش و نگه داشت افراد بزرگسال در کلاس های سواد آموزی را نیاز مند زمینه سازی دانست.


وی افزود : یکی از مشکلات پیش رو در این خصوص بی رغبتی بی سوادان و عدم تقاضا و شرکت آنان در کلاس های آموزشی است و اندک تقاضای موجود نیز نتیجه تلاش شورا و مشارکت بخش های برون و درون سازمانی است.


کوثری فلسفه تشکیل شورای پشتیبانی سوادآموزی را بهره گیری از مشارکت کلیه دستگاه ها و ظرفیت های موجود عنوان کرد و با بیان اینکه مخاطب ما در این پیگیری موضوع مشترک است، تصریح کرد : شورای پشتیبانی بالاترین و اصلی ترین مرجع تصمیم گیری ، راهبری ، مدیریت و نظارت بر فعالیت های سواد آموزی است .


وی در ادامه با اشاره به اهمیت شورای پشتیبانی سوادی آموزی اظهار داشت: برنامه عملیاتی سنواتی باید بر اساس برنامه های ترویجی ، تبلیغی و پشتیبانی پیگیری شود.


معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سوادآموزی سازمان نهضت سواد آموزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود آموزش و با سوادی جمعیت 10 تا 49 سال را اولویت سازمان دانست و با بیان اینکه در سالهای اخیر در زمینه ریشه کنی بی سوادی رشد خوبی داشته ایم گفت : در جامعه هدف حدود 2 میلیون و 700 هزار نفر بی سواد در سطح کشور وجود دارد که حدود 400 هزار نفر آن اتباع ، 500 هزار نفر افراد آموزش ناپذیر و یک میلیون و 800 هزار نفر در جامعه هدف بی سواد وجود دارد که در برنامه ششم برای آموزش آنان برنامه ریزی شده است .


وی در بخش دیگری از سخنان خود به تکالیف حاکم بر حوزه سواد آموزی پرداخت و با بیان اینکه بر اساس تکلیف اعتقادی و الهی ، حاکمیتی و قانونی و بین المللی موظف به پیگیری برنامه های سواد آموزی هستیم، گفت : سواد  شاخص توسعه است و بی سوادی باعث عقب ماندگی می شود .


پرویز کوثری هم چنین به وضعیت استان در حوزه سواد آموزی پرداخت و با بیان اینکه نسبت به سال 90 و بر اساس سرشماری سال 95 رشد سواد استان 3/8 درصد بوده ،گفت : این در حالی است که میانگین کشور در رشد سواد 2/3 درصد بوده است .


کوثری با بیان اینکه در بخش پوشش تحصیلی فعالیت های خوبی در سطح استان صورت گرفته است، گفت : اما هم چنان نیاز به تلاش بیشتر وجود دارد و تا مبادی ورودی بسته نشود امکان ریشه کنی وجود ندارد .


معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سواد آموزی سازمان نهضت سواد آموزی کشور هم چنین در ادامه با بیان اینکه چون جامعه هدف ما تقاضا محور نیست باید در خروجی توجه ویژه صورت گرفته و نظارت لازم بر برنامه های سواد آموزی انجام شود .


وی با اشاره به نقش اعضای شورای پشتیبانی سواد آموزی در پیگیری فعالیت ها ، بر تهیه و تدوین برنامه عمل و حسن اجرای آن و توجه به برنامه های تبلیغی و ترویجی تاکید کرد و گفت : ریشه بسیاری از معضلات و مشکلات از بی سوادی و جهل است.


وی در ادامه به تشریح پیشنهادات خود برای پیشبرد امور پرداخت و با بیان اینکه سواد آموزی باید در اولویت برنامه های شهرستان قرار گیرد، بر کیفیت آموزش و دقت و صحت در اجرا ، ارزیابی فعالیت و ایجاد راه کار های تشویقی تاکید کرد . 


  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 2138
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1397/06/13 11:22
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین