جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/10/11 - 01:32
  • - تعداد بازدید: 239
  • - تعداد بازدیدکننده: 234
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

کرمانشاه- جلسه آموزش و پرورش به مناسبت روز نهضت سواد آموزی با حضور معاون سواد آموزی استان کرمانشاه، فرماندار، مدیرآموزش و پرورش سرپل ذهاب و رئیس نهضت استان کرمانشاه در سالن جلسات آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.

جلسه آموزش و پرورش به مناسبت روز نهضت سواد آموزی با حضور فرماندار، مدیراموزش و پرورش سرپل ذهاب و رئیس نهضت استان کرمانشاه در سالن جلسات آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از روابط عمومی شهرستان سر پل ذهاب،  فرماندار سرپل ذهاب صدراله بابلی در این جلسه گفت: علم امروزه، هدف دشمن را می خواند، لذا این علم باید سرشار از تعالیم اسلامی باشد، چون که دشمن امروزه روی ذهن جوان و نوجوان دانش آموز کار می کند تا نسبت به پیشرفت کشور ناامید سازد.

یاسر کرمی، در ادامه اظهار داشت: امروز چهل و چهارمین سالگرد نهضت سواد آموزی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) در سال ۵۸ است.

وی افزود: استان کرمانشاه با توجه به پتانسیلی که در ادوار گذشته و اکنون در اختیار داشته، جزو استان های برتر در سطح سوادآموزی، و در سطح پژوهش نیز جزو پنج استان برتر است، که در سال گذشته توسط معاون وزیر، از مدیرکل نهضت سواد آموزی تقدیر بعمل آمد.

کرمی گفت: در سال گذشته رویکرد به سمت تصدی گری رفته، و اما امسال هم‌دولت و هم‌آموزش و پرورش به دنبال این است که نهضت  به سمت تنظیم گر، پیش رود، به تمام‌نهادهای مردمی، شورای پشتیبانی استانداری کمک رسان باشد.

و درصدد هستیم در بحث ترویج و تبلیغ از ظرفیت ائمه جمعه و جماعت استفاده کنیم تا به ریشه کنی کامل بی سوادی برسیم.

وی گفت: نرخ بی سوادی در مناطق محروم، پایین است و ما در تلاش هستیم، با اجرای طرح شتاب بخشی چهار ساله، این مناطق کم برخوردار به نرخ اصلی باسوادی استان برسند.و هدف ما این است که به سمت رشد باسوادی حرکت کنیم همان طور که نرخ باسوادی در کشور ۲ و نیم برابر کشورهای همسایه است و این گام زرین در نهضت سوادآموزی به شمار می رود.

کرمی اظهار کرد: بعد از هفت سال، شورای پشتیبانی توسط دولت سیزدهم تشکیل شد، در این شورا تصمیمات خوبی در حال اجرا است، و نهایتا شعار نهضت به دنبال تثبیت و تعمیق سوادآموزی است که ما بتوانیم به نتایج مطلوبی برسیم وبهره گیری از گروه های مردم نهاد، حوزه های علمیه، گروه های جهادی که بعنوان حلقه های میانی در بحث آموزش و بی سوادان ورود پیدا کنند، در دستور کار قرار دادیم تا با حرکت جمعی به سمت ریشه کنی بی سوادی مطلق پیش برویم.

وی گفت: درصدد هستیم، روستای باسواد توسط دهیاران و بخشداران پالایش و رصد شود و بعنوان روستای باسواد معرفی گردد، طرح دوم با عنوان مدرسه محور است که با استفاده از آموزش دهندگان و ظرفیت سوادآموزی و کارشناسان حوزه سوادآموزی ، افراد کم سواد و بی سواد در دوردست ترین مناطق شناسایی کنیم.

 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 8919
کلمات کلیدی
الهه بهرامیان
خبرنگار

الهه بهرامیان

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/10/11 01:32
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین