جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/08/26 - 21:32
  • - تعداد بازدید: 248
  • - تعداد بازدیدکننده: 244
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /appsettingFree

کردستان- با دستور کار شناسایی، جذب، آموزش و نگه داشت بازماندگان از تحصیل: دومین نشست کارگروه تخصصی معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان و مجمع خیرین برگزار شد

در اجرای تفاهم نامه مشترک، با همکاری معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان و مجمع خیرین حامی بازماندگان از تحصیل، کودکان و نوجوانان ۱۰ تا ۲۰ ساله بازمانده و تارک تحصیل استان شناسایی، جذب و تحت آموزش قرار می گیرند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش کردستان، دومین نشست کارگروه تخصصی اجرای تفاهم نامه همکاری، چهارشنبه ۲۴ آبان ماه با حضور معاون سواد آموزی آموزش و پرورش، نماینده مجمع خیرین حامی بازماندگان از تحصیل و نمایندگان معاونت های آموزش ابتدایی و متوسطه استان برگزار شد.

گلبهار خسروی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان در این نشست، یکی از برنامه های این حوزه را بهره گیری از ظرفیت های مشترک در راستای آموزش مخاطبان و پوشش حجم عنوان کرد و گفت: در همین راستا تفاهم نامه همکاری سازمان نهضت سوادآموزی و مجمع خیرین حامی بازماندگان از تحصیل منعقد و در سال گذشته جهت اجرا به استانها ابلاغ شده است.
 
وی با بیان اینکه بعد از معرفی نماینده مجمع در استان، کارگروه تخصصی به منظور اجرایی نمودن مفاد تفاهم نامه تشکیل و اولین جلسه هماهنگی برگزار شد، ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت های مشترک، دانش آموزان تارک و بازمانده شناسایی، جذب و تحت آموزش قرار گیرند.
 
معاون سواد آموزی استان ادامه داد: در همین راستا طرح شهید محمودوند از سال گذشته اجرایی و زمینه شناسایی، جذب و آموزش دانش آموزان بازمانده و تارک از تحصیل فراهم شد.

خسروی با اشاره به اینکه کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ سواد آموزی از شهریور ماه آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد، حجم ابلاغی سال جاری را ۱۳ هزار و ۸۰۰ نفر اعلام کرد و گفت : افراد بی سواد و کم سواد ۱۰ تا ۴۹ سال مخاطب سواد آموزی است.

وی در پایان از اجرای تفاهم نامه همکاری مشترک سواد آموزی با دستگاه های مختلف خبر داد و با تشکر از همکاری اعضای کارگروه، گفت: مصوبات این نشست جهت اجرا تنظیم و در اولین فرصت ابلاغ خواهد شد. 

بهمن عرفانی نماینده مجمع خیرین حامی بازماندگان از تحصیل در استان کردستان نیز در این نشست با اشاره به خدمات سواد آموزی و تلاش های دست اندرکاران در راستای با سوادی جمعیت کشور، وجود برخی موانع و عدم انسداد مبادی ورودی بی سوادی را از علل بی سواد ماندن افراد عنوان کرد و گفت : انتظار می رود با درایت مسئولان، اهتمام دست اندرکاران و شتاب بخشی، این حرکت به نتیجه رسیده و شاهد ریشه کنی بی سوادی در جامعه باشیم. 

وی با بیان اینکه مجمع خیرین حرکتی نوپا در سطح کشور است که با همراهی و مشارکت جمعی از دلسوزان راه اندازی شده است، گفت : ماموریت اصلی این مجمع ، کمک به آموزش و پرورش و تقویت اقدامات و استفاده از ظرفیت های مختلف است تا در کنار امر مقدس مدرسه سازی، از بی سوادی افراد جلوگیری شود.

عرفانی از ابلاغ فعالیت مجمع خیرین به استانداری ها و پیش بینی برگزاری نشست های تخصصی به منظور بهره گیری از ظرفیت های مختلف در سطح استان خبر داد و اظهار داشت: در همین راستا، برنامه عملیاتی مجمع در حال تدوین است تا زمینه اجرایی برنامه ها در استان فراهم شود.

نماینده مجمع خیرین حامی بازماندگان از تحصیل در استان ، تهیه ملزومات مورد نیاز، شناسایی خیرین استان و جلب مشارکت دستگاه ها را از اهم اقدامات بر شمرد و با تاکید براینکه در مراحل ابتدایی کار قرار داریم و اقدامات به تدریجی در حال تکمیل است، تصریح کرد: با ورود وزارت کشور به موضوع و حمایت های لازم، مجمع در آینده بیشتر نقش آفرین خواهد بود.
 
در ادامه سید حجت موسوی رئیس اداره آموزش دوره اول و دوم متوسطه نظری آموزش و پرورش استان نیز راه اندازی مجمع را یک نیاز عنوان کرد و با بیان اینکه یکی از طرح های تحول آفرین، طرح شهید محمودوند به منظور شناسایی، جذب و آموزش دانش آموزان تارک و بازمانده است، گفت : همزمان با معاونت آموزش ابتدایی، این طرح به معاونت آموزش متوسطه ابلاغ و در دستور کار شورای آموزش و پرورش استان قرار گرفت. 

وی سپس به تشریح اهمیت و ضرورت کار و نحوه پیگیری طرح در حوزه متوسطه استان و علل عدم تحقق کامل پوشش تحصیلی در بخش ساختاری، فرهنگی و اقتصادی پرداخت و ضمن ارائه آمار استخراج شده در این خصوص، راه کارهای لازم برای پوشش تحصیلی دانش آموزان تارک و بازمانده را تشریح کرد. 

همچنین فرهاد کسنزانی رئیس اداره دوره دوم آموزش ابتدایی استان، با اشاره به فعالیت ۱۰ ساله استان در راستای جذب و آموزش دانش آموزان تارک و بازمانده از تحصیل، عدم دسترسی به اطلاعات لازم و شناسایی را از مشکلات اصلی عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت همکاری دستگاه‌ها،گفت : این موضوع نیازمند عزم جدی و همگانی است. 

وی گزارشی از تعداد دانش آموزان تارک و بازمانده شناسایی و جذب شده به تفکیک دختر و پسر ارائه و ابراز امیدواری کرد با همکاری شرکا و حمایت مجمع اقدامات پیگیری و به سرانجام برسد. 

گفتنی است در ابتدای این نشست علیرضا منتشلو رئیس اداره سواد آموزی استان گزارشی از پیگیری مصوبات جلسه اول کارگروه تخصصی ارائه و به تشریح مفاد تفاهم نامه همکاری، اهداف و تعهدات طرفین پرداخت و گفت: اقدامات مشترک و مصوبات از طریق دبیرخانه استانی پیگیری خواهد شد.

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 8563
کلمات کلیدی
الهه بهرامیان
خبرنگار

الهه بهرامیان

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/08/26 21:32
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین