کردستان - با حضورمعاون سوادآموزی آموزشوپرورش استان کردستان انجام شد: تشکیل جلسه گروه بهبود کیفیت سوادآموزی ناحیه دو سنندج و بررسی روند کلاس گذاری
با حضور معاون سوادآموزی آموزشوپرورش کردستان چهارمین جلسه گروه بهبود کیفیت سوادآموزی ناحیه دو سنندج برگزار و روند کلاسگذاری این ناحیه در سال ۱۴۰۲ بررسی شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره روابطعمومی و اطلاعرسانی آموزشوپرورش کردستان، دوشنبه ۲۹ آبان در بازدید معاون سوادآموزی استان از اقدامات و فعالیتهای سوادآموزی ناحیه دو سنندج، جلسه گروه بهبود کیفیت سوادآموزی این ناحیه برگزار و روند کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار گرفت.
گلبهار خسروی معاون سوادآموزی آموزشوپرورش کردستان در این نشست، با اشاره بهسختی کار سوادآموزی و تفاوت آن با آموزش رسمی، شناسایی، جذب، آموزش، نگه داشت و برگزاری امتحانات این حوزه را نیازمند پیگیری مستمر و جدی دانست.
وی از اهتمام و حمایتهای مدیریت ناحیه از برنامههای سوادآموزی و همراهی اعضای گروه بهبود در تکمیل چارت و تأمین نیروی انسانی و اقدامات این حوزه تشکر کرد و گفت: از زمان شروع کلاس گذاری، فعالیت ناظرین و راهنمایان تعلیماتی آغاز و تا پایان فرایند سوادآموزی ادامه دارد.
معاون سوادآموزی استان با اشاره به آغاز کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ از شهریور و ادامه آن تا پایان آذرماه و توزیع حجم در بین شهرستانها و مناطق، گزارشی از وضعیت کلاس گذاری سوادآموزی ارائه کرد و گفت: در فرصت باقیمانده، کلاس گذاری در ناحیه نیازمند پیگیری جدی است.
خسروی با تشکر از برگزاری جلسه توجیهی آموزشدهندگان، تصریح کرد: آموزشدهندگان فعالی که سال گذشته اقدام به تشکیل کلاس نمودهاند، امسال نیز باید کلاس گذاری کنند، در غیر این صورت غیرفعال خواهند شد.
وی از فعالشدن تعداد ۱۰۳ نفر از آموزشدهندگان غیرفعال استان خبر داد و خواستار اطلاعرسانی به افراد واجد شرایط برای کلاس گذاری در مهلت مقرر شد.
خسروی مهمترین اولویت سوادآموزی استان در حال حاضر را کلاس گذاری و پوشش حجم ابلاغی عنوان کرد و با اشاره به اینکه کردستان در پوشش حجم ابلاغی سال گذشته جزو استانهای برتر بود، اظهار داشت: انتظار میرود در سال جاری نیز با اهتمام دستاندرکاران و صداقت و سلامت کار، حجم واقعی تحت پوشش قرار بگیرد.
رصد و کنترل کلاس های سوادآموزی، توزیع بهموقع اعتبارات ابلاغی و هزینهکرد آن در محل خود، نظارت و بازدید حضوری و غیرحضوری اعضای گروه بهبود از فرایند سوادآموزی، برگزاری منظم جلسات شورای پشتیبانی و گروه بهبود کیفیت و مطالبهگری و بهرهگیری از ظرفیتهای درون و برونسازمانی برای تحقق برنامهها، از دیگر توصیههای معاون سوادآموزی استان در این نشست بود.
صلاحالدین مفیدی مدیر آموزشوپرورش ناحیه دو سنندج نیز در این نشست، از سوادآموزی بهعنوان یادگار امام راحل یادکرد و با اشاره به اهداف و جایگاه این حوزه در نظام تعلیموتربیت، خدمت در سوادآموزی را ارزشمند دانست و گفت: همه باید برای تحقق برنامههای آن تلاش کنیم و توسعه پایدار در کشور به تلاش عمومی بستگی دارد.
وی با اشاره به سختیهای مسیر و موانع و مشکلات کلاس گذاری از جمله شناسایی، جذب و آموزش، ابراز امیدواری کرد: با تلاش دستاندرکاران و حمایتهای مسئولان استان و شهرستان، برنامههای ابلاغی محقق شود.
مدیر آموزشوپرورش ناحیه دو سنندج در ادامه گزارشی از اقدامات سوادآموزی ناحیه ارائه و برگزاری جلسات توجیهی، تکمیل چارت سوادآموزی، صدور احکام افراد، نظارت و بازدید، برگزاری جلسات شورای پشتیبانی و گروه بهبود کیفیت، مکاتبه با ادارات و توجیه مدیران مدارس برای همکاری را از اهم اقدامات انجام شده بر شمرد.
در ابتدای این نشست عرفان بختیاری رئیس اداره سوادآموزی آموزشوپرورش ناحیه دو سنندج نیز گزارشی از وضعیت سوادآموزی ناحیه ارائه و از اتمام فرایند سوادآموزی سال ۱۴۰۱ برگزاری و اتمام امتحانات، صدور کارنامه، تجزیهوتحلیل نتایج امتحانات و چاپ دفتر ثبت خبر داد.
وی همچنین در ادامه گزارشی از اقدامات شاخص سوادآموزی و پیگیری برنامهها نیز ارائه کرد و انعقاد قرارداد با مؤسسه، هماهنگی با مدارس برای همکاری، شناسایی اولیای بیسواد دانشآموزان، تعیین اعضای ستاد امتحانات، تدوین برنامه عملیاتی، معرفی آموزشدهندگان به مؤسسه و بازدید از مرکز یادگیری را از اهم فعالیتها عنوان کرد.
گفتنی است در این نشست پیرامون مسائل جاری سوادآموزی ناحیه، روند کلاس گذاری، موانع و چالشهای پیش رو بحث و تبادل نظر شد و معاون سوادآموزی استان به سؤالات مطرح شده پاسخ داد.
نظر دهید