پیام وزیر آموزشوپرورش به مناسبت روز جهانی سوادآموزی در همایش ملی تبریز قرائت شد.
قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور در قرائت پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز جهانی سوادآموزی گفت: درصد باسوادی در ایران از 48درصد در سال 1355 به بالغ بر 87 درصد در سال 1396 رسیده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی ، همایش ملی سوادآموزی با عنوان" سوادآموزی و توسعه مهارت ها" به مناسبت پنجاه و دومین سالروز جهانی سوادآموزی با حضور مسئولین کشوری و مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور امروز شنبه 17 شهریور ماه در تبریز برگزار شد.
در این همایش پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز جهانی سوادآموزی توسط غلامرضا کریمی، قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور قرائت شد.
متن پیام سیدمحمدبطحایی به شرح زیر است:
«بسمالله الرحمن الرحیم
سوادآموزی یکی از مؤلفههای اساسی تعالیبخش ادیان آسمانی بویژه دین مبین اسلام و آغازی بر حرکت انسانها در جهت بهبود زندگی و حقی از حقوق اولیه ی بشر است که موجب کاهش فقر، مرگ و میر و توسعه پایدار میشود.
روز جهانی سوادآموزی، نماد اراده تمامی کشورها در مقابله و مبارزه با جهل و نادانی و آگاهسازی آحاد مردم نسبت به راههای رشد و بالندگی و حفظ و حراست از کرامت انسانی است. نامگذاری این روز در سال 2018 با عنوان "سوادآموزی و توسعه مهارتها"، نشانگر توجه و تأکید بر ضرورت مهارتآموزی در کنار سواد خواندن و نوشتن و در نتیجه توانمندسازی مردم برای ورود به عرصه ی تلاش، تولید، استقلال و زندگی با عزت است.
خدای بزرگ را شاکریم که در نتیجه تلاش شبانهروزی همکاران ارجمندم در سازمان نهضت سوادآموزی، آموزشدهندهها و نیز دستگاههای مشارکتکننده در این امر مهم، در لبیکگویی به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (رحمهالله علیه) و تأکیدهای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) و حمایتهای دولت تدبیر و امید، موفقیتهای بزرگی به دست آوردهایم.
از دستاوردهای مهم این حرکت بزرگ، افزایش درصد باسوادی از 48درصد در سال 1355 به بالغ بر 87درصد در سال 1396 و ورود آموزش مهارتهای رایانهای به چرخه سوادآموزی کشور، تنوعبخشی به شیوههای سوادآموزی از جمله آموزش از طریق تبلت و تلویزیون، ایجاد و توسعه مراکز یادگیری محلی با هدف ترویج آموزشهای مهارتی و حقوق شهروندی و آموزش اتباع خارجی است و امیدوارم که این توفیقات ارزشمند همچنان تداوم داشته باشد.
ضمن آرزوی توفیق، از تلاشهای صادقانه همکاران گرانقدرم در صف و ستاد و دستگاههای مشارکتکننده در این فعالیت، قدردانی و تشکر مینمایم.
نظر دهید