جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1399/04/30 - 08:59
  • - تعداد بازدید: 391
  • - تعداد بازدیدکننده: 229
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

پوشش سوادآموزی بیش از ۶ هزار از زنان و دختران عشایر و مناطق محروم در سال 1399

شاپور محمد زاده معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در آیین انعقاد توافق‌نامه همکاری آموزش‌وپرورش و معاونت امور زنان ریاست جمهوری بیان داشت؛

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل ازمرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، در آیین انعقاد توافق‌نامه همکاری بین آموزش‌وپرورش و معاونت امور زنان ریاست جمهوری توسط اعضای شورای معاونان وزارت آموزش‌وپرورش به تشریح برنامه‌ها و عملکردهای معاونت‌های تحت مدیریت خود در راستای پاسداشت حقوق زنان و خانواده بیان کردند.


ساخت ۳۸۰کلاس ویژه تربیت‌بدنی دختران


مهرزاد حمیدی بابیان اینکه اجرای طرح مختلف برای دختران در دوران کودکی بسیار حیاتی است به سیاست‌های حوزه تربیت‌بدنی در این حوزه اشاره کرد و گفت: ما سند تحول را اجرا کردیم بیش از ۲میلیون ۵۰۰هزار دانش‌آموز دختر در المپیاد ورزشی مشارکت دارند.


معاون تربیت‌بدنی و سلامت افزود: ۱۲۰هزار آموزگار پایه، چهل ساعت آموزش‌های تربیت‌بدنی را فراگرفتند، ساخت کلاس‌های ویژه تربیت‌بدنی دختران در دستور کار است و تاکنون ۳۸۰واحد از این نوع کلاس‌ها در مدارس ایجاد شده است.


حمیدی گفت: وزن بیش‌ازحد معمول کوله دانش آموزان انحرافاتی را در ستون فقرات به وجود می‌آورد لذا برای پیشگیری از این معضل پیگیری‌هایی را انجام دادیم.


وی ادامه داد: در دوران شیوع ویروس کرونا بیش از۲۵۰۰دقیقه برنامه ورزشی در شبکه‌های تلویزیونی برای تمام پایه‌های مختلف تحصیلی ارائه دادیم و در شبکه شاد نیز ۵کانال آموزشی در حوزه ورزش و سلامت داریم.


پوشش سوادآموزی بیش از ۶ هزار از زنان و دختران عشایر و مناطق محروم در سال 99


شاپور محمد زاده در این جلسه گفت: در راستای توسعه عدالت جنسیتی پس از انقلاب تلاش‌های گسترده‌ای انجام‌ شده است و امروز فاصله زنان و مردان در موضوع سوادآموزی بسیار کم شده است.


رئیس سازمان نهضت سوادآموزیافزود: بخش اعظمی از فعالیت‌های این سازمان به زنان و دختران مناطق محروم اختصاص دارد در سال ۹۹بیش از ۶هزار و۴۰۰نفر از زنان و دختران عشایر و مناطق محروم بازمانده از تحصیل تحت پوشش سوادآموزی قرار خواهند گرفت.


تحصیل ۵۲ هزار دانشجوی دختر در دانشگاه فرهنگیان


حسین خنیفر گفت: ۴۹پردیس و دانشگاه ما دخترانه است و ۵۲هزار دانشجوی دختر در دانشگاه فرهنگیان تحصیل می‌کنند.


رئیس دانشگاه فرهنگیان افزود: ۱۱هزار و دویست نسخه کتاب الکترونیکی تاب‌آوری را در اختیار دانشجویان دختر قراردادیم.


وی برگزاری نشست‌های تخصصی و حمایت از طرح‌های استانی را ازجمله برنامه‌های دانشگاه فرهنگیان در این زمینه دانست.


تربیت بیش از 1000 خبرنگار دختر


علیرضا کاظمی بابیان اینکه آنچه در این معاونت انجام می‌شود دختران و پسران در آن مشارکت دارند، اظهار کرد: بیش از هزار خبرنگار دختر امسال تربیت خواهند شد، جشنواره فرهنگی هنری عفاف و حجاب را ویژه دختران برگزار خواهیم کرد.


معاون پرورشی و فرهنگی افزود: آموزش زیست مشترک موضوع مهمی است که باید باهدف تحکیم خانواده در دستور کار قرار گیرد. لذا منابع و محتوای این موضوع در معاونت پرورشی تهیه‌ شده است

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان,اسلایدر
  • کد خبر : 3634
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1399/04/30 08:59
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین