جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/08/30 - 11:33
  • - تعداد بازدید: 293
  • - تعداد بازدیدکننده: 282
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

وزیری معاون سواد آموزی استان خراسان رضوی : مهمترین سرمایه یک کشور ، نیروی انسانی آن است.

جلسه شورای پشتیبانی تایباد با حضور وزیری معاون مدیر کل ، افکن پور مدیر آموزش و پرورش تایباد ، دونده فرماندار شهرستان و ائمه جمعه اهل تشیع و تسنن در محل سالن جلسات اداره آموزش و پرورش تایباد تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواداموزی به نقل از معاونت سواد آموزی استان خراسان جنوبی ، وزیری معاون سواد آموزی استان در این جلسه ضمن تبریک هفته بسیج گفت: بسیج نماد شکوه و اقتدار همه مردم است و از ابتدای انقلاب شاهد بودیم که هر جا نیاز بوده بسیج با  اقتدار ظاهر شده است .

 

وزیری بیان کرد: عصری که در آن زندگی می کنیم، عصر تمدن بین سیاره ای است، و "کارآفرینی فضایی"  از دغدغه های بشر است.

وزیری با اشاره به مهمترین سرمایه یک کشور یعنی نیروی انسانی اظهار داشت: معلم باید توانایی داشته باشد که دانش آموزان ما را از گورستان علم به فرهنگستان علم هدایت کند، خودساخته، خداباور، دغدغه مند نسبت به همه مسائل دانش آموز باشد، این معلم جایگزین همه نداشته های کودک است و می تواند نقش الگو داشته باشد.

 

وی ادامه داد:ما نیازمند یک آموزش و پرورش درون زا و برون نگر هستیم و باید خودمان محتوا تولید کنیم و منتظر بیرون نباشیم. ما به تبعیت تئوری های غربی فقط به آموزش توجه  می کنیم و از پرورش غافل  می شویم در حالی که  در فرهنگ اسلامی آموزش و پرورش را کنار هم  مورد تاکید قرار گرفته است.

 

معاون سواد آموزی استان  با اشاره به پرورش شوق طبیعی کودکان  ادامه داد: بچه های ما کوزه ای پر از سوال هستند، پس با شیوه های  سنتی و عناوین و سرفصل های نمی توانیم پاسخگوی آنها باشیم.

 این مقام مسئول در ادامه به بخشی از موفقیت های معاونت سواد آموزی اشاره کرد و گفت: بیش از ۹۸ درصد جامعه را  دارای حداقل سواد خواندن و نوشتن  خواند. یونسکو چهار تعریف از سواد  ارائه کرده است که در آخرین آن بی سوادی را " نداشتن مهارت " دانسته است و پرورش 12 نوع سواد از جمله سواد رسانه ای، تحلیلی، انرژی، محیط زیستی و ...  وظیفه سواد آموزی در رسالت جدید آن است.

 

 وزیری  ، خراسان رضوی را 0.8باسوادتر از کل کشور دانست و  گفت: . اختلاف باسوادی بین روستا و شهر از ۳۴.۵ درصد در اول انقلاب به کمتر از ۱۰ درصد رسیدیم و در حوزه جذب اتباع رتبه اول کشور را داریم‌.

 

 وی با اشاره به سیاست های جدید سازمان سواد آموزی عنوان کرد: رویکردهای نهضت جهادی و مدرسه محوری شده است و باید از ظرفیت های مردمی برای  ارتقای باسوادی عمومی مردم استفاده شود که  این سواد با سواد خواندن و نوشتن متفاوت است.

 

معاون سواد آموزی استان در پایان اظهار داشت:  یکی از برنامه های در دست اقدام معاونت سواد آموزی خراسان رضوی،  انتخاب یک شهرستان به عنوان پایلوت کشوری است که تمام مسائل سوادآموزی آن مردم محور باشد و از ظرفیت های مردمی و گروه های جهادی استفاده شود . ما تایباد را بدین منظور در نظر گرفتیم  که  اگر این طرح پاسخ خوبی داشته باشد در سطح کشور انجام می شود.

 

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6720
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/08/30 11:33
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین