همایش اولیای بی سواد در ساوه برگزار شد.
همایش اولیای بی سواد در ساوه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ساوه، منصوری نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در مراسمی به مناسبت سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی در ساوه اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم در جهان ابراز وجود کنیم باید به فناوریهای علمی و دانش نوین روز مجهز باشیم.
محمد رضا منصوری با اشاره به این که ارتقای علمی موجب پیشرفت جامعه در زمینههای مختلف میشود، اظهار کرد: گاهی اجرای پروژهای بدون در نظر گرفتن شاخصههای علمی لازم منجر به ایجاد مشکلات میشود. وی افزود: احداث سد گتوند را نمونه بارزی از توان علمی پایین و بدون تحقیق دانست و بیان کرد: این سد با توجه به نزدیکی به معدن نمک در صورت سرریز شدن منجر به شوری آب شده و نمیتواند در هیچ زمینهای حتی کشاورزی کاربری داشته باشد.
وی با اشاره به سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی در هفتم دی ماه سال 58 از سوی رهبر کبیر انقلاب افزود: در اوایل نظام شکوهمند جمهوری اسلامی بیشتر مردم بیسواد بودند،اما امروزه در جامعهای زندگی میکنیم که اغلب افراد از تحصیلات دانشگاهی برخوردار هستند. منصوری بیان کرد: جامعه مجهز به علم و دانش کمتر دچار لطمه و آسیب میشود و این مهم منوط به اقشار جامعه است که بخواهند برای ارتقای علمی خود تلاش کنند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: در حال حاضر نرخ با سوادی در جمعیت 10 تا 49 سال در این استان در مقایسه با سال 90، حدود 2 و 6 دهم درصد افزایش یافته است و 96.5 درصد جمعیت باسواد هستند.
حسین میرزایی افزود: کسب این موفقیت نشان از اهمیت اقشار مختلف جامعه به سواد آموزی و تلاش همکاران در نهضت سوادآموزی دارد. وی با اشاره به وجود 32 هزار و 229 بی سواد و کم سواد در گروه سنی 10 تا 49 سال در استان مرکزی وجود دارد، اظهار کرد: این سازمان برای گسترش سواد سیاست های تشویقی را در دستور کار خود قرار داده است، بنابراین افرادی که بتوانند دوره سواد آموزی را با موفقیت بگذرانند، یک میلیون و 440 هزار ریال پاداش به آنان پرداخت میشود.
وی بیان کرد: برای جلوگیری از افزایش و ریشهکن شدن آمار بیسوادی در این استان تلاش شده تا پرونده بیسوادی در استان بسته شود. میرزائی با اشاره به تشکیل نهضت سوادآموزی از سوی رهبر انقلاب گفت: امام خمینی(ره) دو هدف عمده را از این امر دنبال میکردند که محرومیتزدائی و فقرزدائی علمی و دستیابی به کمال و عدم وابستگی به فرهنگ منحط غرب بود.
وی افزود: رشد باسوادی در جامعه بسیار خوب بوده و فرهنگ ایران اسلامی امروز به سوی قلههای دانش بسیار شتابان است و وجود فرهیختگان و نخبگان علمی و وجود 50 شاخص علمی که روزی بیسواد بودند و اکنون دارای مدارج علمی دانشگاهی هستند نمونه ای از این موفقیت است.
مدیر آموزش و پرورش ساوه نیز گفت: ریشهکنی بیسوادی جدای از توسعه علمی جامعه باعث افزایش آگاهی و دانائی در افراد میشود.
ابراهیم فراشیانی با اشاره به این که امام راحل جامعه را از جهل و بیسوادی نجات داد، افزود: جهالت و نادانی ریشه در بیسوادی دارد و برای زندگی اجتماعی ضرر و زیان به همراه دارد.
گفتنی است در این مراسم هدایایی نیز به تعدادی از آموزش دهندگان فعال سواد آموزی در سال 96 توسط محمد رضا منصوری نماینده محترم مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی اهدا گردید.
نظر دهید