علیرضا عبدی، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی:
هدف از بازنگری در اساسنامه نهضت سوادآموزی، تسهیل در شناسایی، جذب و آموزش سوادآموزان است.
جلسه معاونت امور آموزشی با موضوع تبیین، توجیه و تشریح مأموریت های آموزشی با اولویت برنامه های شتاب بخشی به ریشه کنی بی سوادی با حضور علیرضا عبدی، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی، جلسه معاونت امور آموزشی با موضوع تبیین، توجیه و تشریح مأموریت های آموزشی با اولویت برنامه های شتاب بخشی به ریشه کنی بی سوادی با حضور علیرضا عبدی، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، برگزار شد.
علیرضا عبدی، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، هدف از بازنگری در اساسنامه نهضت سوادآموزی را تسهیل در شناسایی، جذب و آموزش سوادآموزان دانسته و بیان کرد: اجرای دقیق این طرح ها، سازمان را در عبور از چالش های موجود و کیفیت بخشی به فعالیت های سوادآموزی کمک می نماید.
در ادامه غلامرضا بروجی، معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی، پیرامون اهمیت و جایگاه آموزش در سازمان و چالش های پیش رو درخصوص شتاب بخشی به فعالیت های سوادآموزی پرداخته و تأکید کرد: حل و فصل مشکلات هر استان در پی مأموریت ها به روند تسهیل کلاس گذاری و سرانجام بخشی به آن کمک می کند و این امر با توانمندی علمی آموزش دهندگان و اشراف آنان به دانش علمی و آموزشی که در سال های اخیر کم رنگ گردیده است، محقق خواهد شد.
وی با توجه به رسالت جدید سازمان در بازنگری اساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی با هدف ریشه کنی سوادآموزی و همچنین توسعه و تعمیق سواد در جهت ارتقای سواد عمومی جامعه مبتنی بر مفاهیم و سوادهای جدید و آموزش مستمر و همگانی، از مدیران کل دفاتر معاونت امور آموزشی، خواستار ارائه گزارش با موضوع مطروحه شد.
مهدی نامجومنش، مدیرکل دفتر نظارت، سنجش و ارزشیابی تحصیلی، با بیان مطالبی، نگاه فرابخشی، همفکری و استفاده از ظرفیت ها را در اجرای موفق برنامه ها مورد تأکید قرار داده و از روسای ادارات زیرمجموعه خود، خواستار ارائه شیوه نامه طرح های نظارت هوشمند، نهضت دانش آموزی، سواد محله محور و روستای باسواد، جهت ارائه به رئیس سازمان، شد.
درپایان، محمود قنبرزاده، مدیرکل دفتر دوره های سوادآموزی، ضمن معرفی افراد پیگیری کننده طرح ها و برنامه های شتاب بخشی(مراکز یادگیری محلی، سواد قرآنی و مشارکت ها)، هدف از انتخاب هریک از مسئولین برنامه را توانمندی و تخصص این افراد در طرح محول شده دانست.
نظر دهید