جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/10/20 - 13:15
  • - تعداد بازدید: 320
  • - تعداد بازدیدکننده: 305
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree
محمدامین مظلوم خداشهری، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی و رییس کارگروه نظارت و بازرسی سازمان نهضت سوادآموزی:

نظارت از شیوه های بسیار مهم در اداره امور می باشد و اگر کارکنان بدانند که عملکرد آنها مورد بازرسی و در نهایت بازخواست قرار خواهد گرفت در انجام وظایف و مسئولیت های خود دقت بیشتری می نمایند

جلسه کارگروه نظارت و بازرسی سازمان نهضت سوادآموزی با حضور محمدامین مظلوم خداشهری، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی و رییس کارگروه، رسول جمشیدی اول، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی، محمد اسماعیل زاده، رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و امور حقوقی و دبیر کارگروه نظارت و بازرسی و سایر اعضای کارگروه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی، جلسه کارگروه نظارت و بازرسی سازمان نهضت سوادآموزی با حضور محمدامین مظلوم خداشهری، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی و رییس کارگروه، رسول جمشیدی اول، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی، محمد اسماعیل زاده، رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و امور حقوقی و دبیر کارگروه نظارت و بازرسی و سایر اعضای کارگروه تشکیل شد.

در این جلسه، مظلوم خداشهری با بیان اینکه نظارت فرایندی است که بایدها را با هست،ها مطلوبها را با موجودها و پیش بینی ها را با عملکردها مقایسه می کند و تصویر روشنی از اختلاف یا تشابه بین این دو گروه از عوامل را در اختیار مسئولان و مدیران سازمان قرار می دهد، گفت: این شفافیت منجر به سلامت اداری میشود به عبارتی نظارت و بازرسی اساسی ترین نقش را در ارتقاء سلامت اداری بازی می کند.

وی افزود: برای این که یک سازمان به اهداف خود دست پیدا کند، هماهنگی، برنامه ریزی، سازماندهی و در نهایت اصلاح اقدامات مانند یک چرخه باید به صورت مداوم انجام شود و اظهار داشت: نظارت و بازرسی بخشی از کار یک مدیر در یک سازمان است برای این که ببینیم تا چه میزان به اهداف خود دست پیدا کرده ایم و یا چه قدر از اهداف خود منحرف شده ایم باید حتما نظارت و بازرسی توسط مدیر سازمان انجام شود.

مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی با تاکید بر اینکه نظارت و کنترل مدیر باید به شکلی باشد که در صورت مشاهده خطا و انحراف در روند امور بلافاصله اقدام لازم را برای تصحیح آن به عمل آورد گفت: نظارت از شیوه های بسیار مهم در اداره امور می باشد و اگر کارکنان بدانند که عملکرد آنها مورد بازرسی و در نهایت بازخواست قرار خواهد گرفت در انجام وظایف و مسئولیت های خود دقت بیشتری می نمایند. اگر نظارت دقیق از عملکرد کارکنان باشد کمتر دچار خطا و یا تخلف می شوند.

رییس کارگروه نظارت و بازرسی سازمان نهضت سوادآموزی اظهار داشت: در یک بازرسی و نظارت قابل قبول نقاط مثبت و منفی مورد ارزیابی قرار میگیرد و برای نقاط منفی راه حل های عملی و قابل اجرا ارائه می شود، این همان چیزی است که باعث بهبود و بالا بردن بهره وری سازمان ها خواهد شد.

رسول جمشیدی اول، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی نیز با تقدیر و تشکر از توجه ویژه به موضوع نظارت و بازرسی در این دوره مدیریتی گفت: باید قبل از هر اقدام نقاط آسیب پذیر به خوبی شناسایی شود و تیم های تخصصی جهت نظارت بر عملکرد استان ها و مناطق تشکیل شده و نسبت به نظارت میدانی اقدام های لازم صورت پذیرد و آشنایی و مطالعه دقیق دستورالعمل ها و قوانین توسط اعضای تیم های نظارتی قبل از حضور و نظارت های میدانی در استان ها را امری لازم دانست.

در ادامه جلسه محمد اسماعیل زاده، رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و امور حقوقی و دبیرکارگروه نظارت و بازرسی سازمان نهضت سوادآموزی، با بیان اینکه نظارت از مهمترین اجزای اصلی مدیریت و حفظ سلامت اداری است، ضمن تشریح اهداف تشکیل کارگروه نظارت و بازرسی سازمان، مصوبه شورای مرکزی و کمیته سلامت اداری را پشتوانه ای محکم جهت حرکت هوشمندانه و دقیق در راستای نظارت بر عملکرد واحدهای ستادی و استانی دانست و تدوین شاخص های نظارتی، ایجاد زیرساخت های فنی جهت نظارت الکترونیکی و تشکیل بانک مقررات و قوانین سازمان را از جمله وظایف این کارگروه برشمرد.

در پایان اعضای کارگروه به بیان نظرات و دیدگاه های خود در خصوص موضوعات مطروحه پرداختند و مصوب شد این جلسات به طور منظم و مطابق برنامه زمان بندی شده جهت پیگیری انجام ماموریت های محوله برگزار شود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 8996
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/10/20 13:15
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین