نجفی معاون سوادآموزی استان آذربایجان غربی: شهدای فرهنگی با نثار خون خود از ارزشهای اسلامی دفاع کردند.
نجفی معاون سوادآموزی استان آذربایجان غربی: شهدای فرهنگی با نثار خون خود از ارزشهای اسلامی دفاع کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان، یادواره شهدای دانش آموز و فرهنگی شهرستان شوط با حضور مسئولین شهرستان و نجفی معاون مدیر کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.
محمدرضا نجفی، معاون سوادآموزی مدیرکل آموزش و پرورش استان در این مراسم گفت: همه موظف هستیم با نکوداشت یاد معلمان و دانش آموزان شهید فرهنگ ایثار و شهادت را در مدارس و بین نسل جوان ترویج و پیام این رسالت مهم را به دانشآموزان جامعه اسلامی منتقل کنیم.
وی افزود: شهدای فرهنگی با نثار خون خود از ارزشهای اسلامی دفاع کردند و آرامش را برای مردم به ارمغان آوردند و با ایثار و جانفشانی در مقابل دشمن درس مبارزه با ظلم و جور را به ما آموختند.
نجفی بیان کرد: خدمت به خانواده شهدای فرهنگی باید با عشق انجام شود چراکه خون شهیدان و صبر و بردباری خانوادههای آنان، عزت و اقتدار را برای نظام جمهوری اسلامی ایران به ارمغان آورده است.
این مقام مسوول با بیان اینکه همه ما در برابر خانواده شهدا مسئول هستیم، گفت: همه باید در قبال این سرمایههای گرانبها احساس مسئولیت داشته باشیم و با تمام توان از آرمانهای شهدا که همان ارزشهای انقلاب اسلامی است،دفاع کنیم.
وی ادامه داد: وظیفه متولیان تعلیم وتربیت است که بستری را فراهم کنند که نسل امروز با رشادتها و ایثارگری شهدا آشنا شوند و برگزاری یادواره شهدا در این راستا میتواند نقش مهمی در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل امروز داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد هاشمی، امام جمعه شوط نیز از شهدا به عنوان انسان های هنرمندی یاد کرد که به بالاترین سطح انتخاب درست بهره مندی از دنیا و آخرت رسیدند و در دنیا با فرار از گناه قدم در راه مبارزه حق علیه باطل گذاشتند و بر سفره الهی میهمان شدند.
وی اظهار کرد: شهدای دانش آموز در دوران دفاع مقدس به رغم اشتغال به درس با لبیک به فرمان امام راحل به جبهه نبرد حق علیه باطل شتافتند.
امام جمعه شوط اذعان کرد: شهدای دانش آموز با پیروی از شهدای کربلا به خصوص حضرت قاسم و حضرت علی اکبر (ع) هرکدام به نوعی در امتحان الهی شرکت و کارنامه قبولی دریافت کردند که نمونه آن شهید حسین فهمیده است که در راه دفاع از کشور و میهن اش جان خودش را نثار نمود.
سرپرست فرمانداری شهرستان شوط با بیان اینکه شهدا، نامآوران تاریخ بشریت هستند، افزود: برهمین اساس شهدا با جانفشانی در راه خدا بزرگترین پیام آزادی را در تاریخ بشریت ثبت کردند.
وی افزود: ما بایستی ادامه دهندگان راه شهیدان باشیم و از هدایت این اسوه های ایثارو قداکاری استفاده کنیم چراکه امروز همه هدایتی که بوجود می آید از برکت خون شهداء است.
عبدالهی اصل، اظهار کرد : دانش آموزان ما در طول هشت سال جنگ تحمیلی با ترک سنگر علم و دانش در سنگر دفاع از انقلاب و آرمان های حضور پیدا کردند و در مقابل دشمن عرض اندام نمودند و جان خود را در طبق اخلاص قرار دادند .
امان اله پور، مدیریت آموزش و پرورش شوط نیز گفت: ۲۲ نفر دانش آموز در شهرستان شوط درجنگ تحمیلی هشت سال دفاع به درجه شهادت نائل شدند.
وی افزود: روزی شهدای دانش آموز همچون شما دانش آموزان در سنگر تعلیم و تربیت مشغول به انجام وظیفه خود بودند که بر حسب ضرورت به سنگرهای دفاع مقدس رفتند و برخی در آنجا به شهادت رسیدند، بر ما فرض هست که فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج کنیم تا یادمان باشد که برای حفظ مرزهای ایران خون ها زیادی ریخته شده است.
نظر دهید