جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1399/05/12 - 11:55
  • - تعداد بازدید: 347
  • - تعداد بازدیدکننده: 259
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

مهدی مرتضوی معاون سواد آموزی خراسان حنوبی گفت : میزان با سوادی اولیا نقش بسزایی در ارتقای کیفیت آموزشی دانش آموزان دارد .

دومین نشست هم اندیشی شوراهای حوزه های معاونت سواد آموزی و معاونت آموزش متوسطه اداره کل به میزبانی معاونت آموزش متوسطه برگزار شد.



در ابتدای این نشست معاون آموزش متوسطه استان ضمن خیر مقدم و تبریک فرا رسیدن دهه امامت و ولایت ، به ارائه گزارشی از روند خدمات انجام شده و در حال انجام این معاونت پرداخت و افزود: با وجودشرایط سخت ایجاد شده پس از شیوع ویروس کرونا در سال تحصیلی گذشته، این حوزه توانسته است اقدامات قابل قبولی در امر آموزش داشته باشد که این خدمات حاصل تلاش و زحمات یکایک همکاران بوده است.


یکه خانی ضمن تقدیر از فعالیت های حوزه سواد آموزی در امر آموزش حرفه و مهارت تصریح کرد : حوزه آموزش متوسطه آمادگی دارد برای ارتقای کمی و کیفی این آموزش ها از امکانات موجود مانند: نیروی انسانی ، فضا و تجهیزات وبا استفاده از توان و ظرفیت هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش، یاری گر حوزه سواد آموزی در اجرای هرچه بهتر این امر مهم باشد.


در ادامه معاون سواد آموزی اداره کل نیز ضمن تشکر از میزبانی حوزه آموزش متوسطه ، به بیان چالش ها و مشکلات سواد آموزی استان پرداخت و عنوان کرد ؛ در حوزه آموزش های رسمی علاوه بر فراهم بودن تمامی شرایط از قبیل :فضا ، امکانات ، نیروی انسانی و ... برای هر فراگیر حداقل دو پشتیبان وجود دارد که پیگیر وضعیت تحصیلی و تربیتی فرزندشان هستند .


وی بزرگترین چالش در حوزه آموزش بزرگسالان را پای کار نبودن مخاطبین و ذینفعان دانست و افزود: همکاران ما در این حوزه می بایست نسبت به شناسایی ، فرهنگ سازی ، ثبت نام ، نگهداشت و آموزش مؤثر آنان اقدام نمایند.


دبیر ستاد بهبود کیفیت استان میزان با سوادی والدین را  یکی از مؤلفه های مهم و تأثیر گذار در پیشرفت تحصیلی فرزندانشان دانست و افزود : یکی از دغدغه های مهم اولیای دانش آموزان و متولیان تعلیم و تربیت ؛ پدیده افت تحصیلی است،که بررسی های انجام شده در این زمینه نشان می هد میزان افت تحصیلی دانش آموزانی که اولیای بی سواد و کم سواد دارند به مراتب بیشتر از دانش آموزانی است که اولیای باسواد دارند . بنابر این برای کاهش و از بین بردن این آسیب ،همه ی حوزه های درون سازمانی و برون سازمانی آموزش و پرورش باید نسبت به شناسایی اولیای بی سواد و ترغیب آن ها به کلاس های سواد آموزی تلاش مضاعف نمایند .


مهدی مرتضوی یکی از دغدغه های فارغ التحصیلان دوره های سواد آموزی را دشوار بودن ادامه تحصیلشان به دلیل دوری و در دسترس نبودن مدارس بزرگسالان دانست و ابراز امیدواری کرد با اجرای سیاست جدید سازمان نهضت و گسترده تر شدن دامنه فعالیت های حوزه آموزش بزرگسالان( از ابتدایی تا پایان متوسطه) و با توجه به حضور گسترده آموزش دهندگان در اقصی نقاط استان ، این نگرانی رفع گردد.


معاون سواد آموزی استان با بیان این که تامین بخشی از نیروهای آموزش و پرورش از طریق جذب آموزش دهندگان با تجربه ی این حوزه صورت می پذیرد افزود ؛ در سال جاری تعداد 76 نفر از نیرو های سواد آموزی که به صورت حق التدریس با آموزش و پرورش همکاری داشته اند در آزمون تبدیل وضعیت استخدامی شرکت نموده که در صورت قبولی در آزمون و گذراندن دو ترم تحصیلی در دانشگاه فرهنگیان ، به عنوان معلم در حوزه آموزش های رسمی مشغول فعالیت خواهند شد .



  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 3692
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1399/05/12 11:55
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین