جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1397/04/05 - 11:56
  • - تعداد بازدید: 712
  • - تعداد بازدیدکننده: 286
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

ملک پور، معاون سوادآموزی استان فارس: اولویت آموزش و سوادآموزی کشاورزان بی سواد استان مدنظر است.

با توجه به اینکه کشاورزان بی سواد زیادی در سطح استان مشغول کار و فعالیت هستند آموزش و باسواد نمودن آنها مسؤولیت خطیری است که باید با برنامه ریزی و توجه ویژه هر دو دستگاه صورت پذیرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، عیسی ملک پور درنشست مشترک با معاون آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس که در راستای اجرای تفاهم نامه های مشترک این دو دستگاه برگزار شد، گفت: شناسایی،جذب و نگهداشت و همچنین کمک به آموزش کشاورزان بی سواد ،تأسیس مراکز یادگیری محلی مشارکتی،تألیف محتوای مناسب کم سوادان و نوسوادان دوره تحکیم برای کشاورزان استان و کشور از مهمترین اهداف این نشست می باشد.


معاون سوادآموزی فارس گفت: یکی از قشرهای مهم جامعه و به ویژه در استان فارس ،کشاورزان هستند که برای آموزش و باسواد شدن، باید مورد توجه خاص قرار گیرند، زیرا تعلیم و آموزش خواندن و نوشتن به آنها، در توسعه همه جانبه و رشد و افزایش تولیدات کشاورزی استان در سایه بکار گیری روشهای نوین در زراعت و کشاورزی، نقش تعیین کننده ای خواهد داشت.


ملک پور گفت:با توجه به اینکه در استان فارس کشاورزان بسیاری هستند که بی سواد هستند و مشغول کار و فعالیت می باشند لذا سوادآموزی آنان باید در اولویت کاری هر دو دستگاه قرار گیرد و با برنامه ریزی ویژه به سمت تعلیم و باسواد کردن آنها حرکت کنیم .


معاون سوادآموزی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نقش و جایگاه مراکز یادگیری محلی در توسعه و تعمیق سوادآموزی گفت: تأسیس مراکز یادگیری محلی تجربه بسیار موفقی است که وزیر محترم آموزش و پرورش نیز در بخشنامه ای که جدیداً به همه استانها ابلاغ نموده بر آن تأکید کرده و خواستار مشارکت همه جانبه در راه اندازی،تأمین فضا ،تجهیزات و انتصاب مدیران شایسته و توانمند در این مراکز شده اند و یکی از بخش هایی که می توان در آنجا مراکز یادگیری محلی دایر نمود بخش کشاورزی است.


معاون آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان نیز ضمن تاکید بر اهمیت سواد آموزی ، گفت: ما آمادگی این را داریم که با توجه به حضور قشر عظیمی از کشاورزان در استان ابتدا گامهای عملی در شناسایی کشاورزان بی سواد و معرفی آنان به سوادآموزی شهرستانها و مناطق برداریم و سپس با بررسی دقیق و کارشناسانه موضوع تأسیس مراکز یادگیری محلی، در جهت تأمین فضا  و امکانات و تأسیس این مرکز گام برداریم.


 دکتر بخشی  افزود: با عنایت به اینکه در این مراکز علاوه بر آموزش سواد،سایر مهارتها نیز آموزش داده می شود ،یقینا تأثیر مثبتی بر روند زندگی و نیز کیفیت کاری و شغلی کشاورزان خواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 1969
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1397/04/05 11:56
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین