معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم: محور و کانون فعالیتهای سوادآموزی مدرسه می باشد.
در سال جاری از دغدغه ها و اولویت های وزیر آموزش و پرورش موضوع سوادآموزی می باشد که لازم است از این فرصت در راستای شتاب بخشی به فعالیتها و برنامه های سوادآموزی استفاده گردد و سوادآموزی باید در مدارس به گفتمان مبدل شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی قم
قاسمی نیا گفت: آموزش دهندگان برای فعالیت در مدارس به یکی از این روشها فعالیت خود را آغاز می کنند:
1- کارشناس سوادآموزی اداره از طریق کتبی و یا حضوری و یا تلفنی آموزش دهندگان را به مدیر مدرسه معرفی می کنند
2- از طریق شورای مدرسه
3- از طریق مدیر مدرسه به اولیای دانش آموزان مدرسه معرفی گردد.
معاون سوادآموزی افزود: چون اکثر کلاسهای مربوط به برادران در شیفت شب برگزار می شود توجه و عنایت به موضوعات پرورشی و آموزشی مورد تاکید می باشد و توجه به مباحث اخلاقی و رفتاری سوادآموزان در محیط مدرسه تا پایان زمان کلاش ضروری می باشد و باید در محل به عنوان الگو مطرح باشند.
وی اظهار داشت: در برگزاری آزمون ها و کلاسهای سوادآموزی پروتکل های بهداشتی و ایمنی انجام شود و در این زمینه وسواس و حساسیت بالایی داشته باشیم.
قاسمی نیا گفت: پیرو بندهای 19 و 20 ستاد ثبت نام استان و وزارت که به نواحی و مناطق ابلاغ شده به موضوع شناسایی و ثبت نام اعضای خانواده بی سواد دانش آموزان پرداخته شده است و مدیر مدرسه باید فرمی را که در آن مشخصات اولیای بی سواد دانش آموزان می باشد را تکمیل و به اداره تحویل دهد. این بخشنامه باید در شورای سوادآموزی ناحیه و منطقه مطرح و به آن پرداخته شود.
معاون سوادآموزی استان اظهار داشت: محور و کانون فعالیتهای سوادآموزی مدرسه می باشد و ارتباط مستمر و صمیمی آموزش دهندگان با مدیر و سرایدار مدرسه و کارشناسان سوادآموزی ضرورت دارد.
قاسمی نیا گفت: توجه به اجرای برنامه های فرهنگی و مهارتی باید در کلاسهای سوادآموزی با رویکرد انگیزشی و آگاهی بخشی به سوادآموزان محور برنامه های آموزش دهندگان باشد.
در پایان آموزش دهنده های مرد دعوت شده به جلسه به بیان مشکلات و نظرات خود پرداختند.
نظر دهید