معاون سوادآموزی شهرستانهای استان تهران در نشست هماهنگی اجرای تفاهمنامه سهجانبه نهضت سوادآموزی :به روزآوری محتوای کتب درسی دوره های سوادآموزی با یاری اساتید، طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران .
نشست هماهنگی شهرستان های استان تهران در اجرای تفاهمنامه سهجانبه نهضت سوادآموزی، ستاد همکاریهای حوزه علمیه و مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، با حضور استاندار تهران در شهرستان قدس، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، نشست هماهنگی اجرای تفاهمنامه سهجانبه نهضت سوادآموزی، ستاد همکاریهای حوزه علمیه و مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، در دفتر امام جمعه شهرستان قدس و با حضور فخاری استاندار تهران، بهرامی مدیرکل، اکبریان معاون سوادآموزی و دهنوئی معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، حجتالاسلام جوکار امام جمعه شهرستان قدس و عضو شورای پشتیبانی سوادآموزی استان، حجتالاسلام کبیریان رییس حوزههای علمیه خواهران استان تهران برگزار شد.
بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در این نشست ضمن مثبت ارزیابیکردن مجموعه اقدامات، فعالیتها و تلاشهای معاونت سوادآموزی اظهار داشت: راهبرد اصلی ما در خصوص سوادآموزی استان، استفاده از همه ظرفیتهای سازمانی و فراسازمانی با محوریت شورای پشتیبانی است.
این مقام مسئول در ادامه، استفاده از ظرفیت طلاب حوزههای علمیه در جهت کاهش بی سوادی در سطح شهرستانهای استان تهران را ضروری دانسته و افزودند: انعقاد تفاهمنامه سهجانبه بین سازمان نهضت سوادآموزی و ستاد همکاریهای حوزه، آموزش و پرورش و مرکز حوزههای علمیه خواهران در جهت شناسایی، جذب و آموزش بیسوادان اقدامی موثر و راهگشا خواهد بود.
در ادامه فرشته اکبریان معاون سوادآموزی مدیرکل، به تشریح تفاهم نامه سه جانبه و شیوه نامه اجرایی آن پرداخته و گفت: اساتید، طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه خواهران می بایست در به روزآوری محتوای کتب درسی آموزش قرآن و سبک زندگی یاریگر ما باشند.
اکبریان جذب و شناسایی و آموزش مخاطبین دوره سوادآموزی و تحکیم را از اهداف کلی این تفاهمنامه ذکر نموده و خاطر نشان ساخت: قرآنآموزی و ارتقا مهارتهای زندگی اسلامی از جمله فعالیتهای حوزه علمیه خواهران در دورههای سوادآموزی است.
این مسئول فرهنگی افزود: در راستای مدیریت و راهبری بهتر این تفاهمنامه سه جانبه ، کارگروه تخصصی در سطح استان و متناظر آن در مناطق و شهرستانها تشکیل خواهد شد که علاوه بر برنامهریزیهای لازم، وظیفه نظارت بر فرآیند اجرای تفاهم نامه را نیز برعهده خواهد داشت.
نظر دهید