معاون سوادآموزی استان گیلان: امروز، لازمه موفقیت در سوادآموزی، داشتن روحیه نهضتی و جهادی است.
داود مصطفی پور در جلسه توجیهی آموزش دهندگان شهرستان رشت گفت: با توجه به جمعیت پایین بی سوادان در استان، داشتن روحیه نهضتی و جهادی در حوزه سوادآموزی بیش از پیش احساس می شود .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان گیلان ، داود مصطفی پور در جلسه توجیهی آموزش دهندگان شهرستان رشت گفت: با توجه به جمعیت پایین بی سوادان در استان، داشتن روحیه نهضتی و جهادی در حوزه سوادآموزی بیش از پیش احساس می شود؛ امروز باید برای شناسایی و اقناع سازی افراد بی سواد باقیمانده برای حضور در کلاس از تمامی ظرفیت های موجود، بهره گرفت.
وی در خصوص فعالیت آموزش دهندگان گفت: بر خلاف شایعات، تمامی آموزش دهندگانی که در سامانه سوادآموزی فعال شناخته شده اند می توانند در قالب فرآیند برون سپاری در حوزه سوادآموزی فعالیت نمایند.
معاون سوادآموزی استان در خصوص تغییرات صورت گرفته در کلاسگذاری سال جدید گفت: طبق دستورالعمل ارسالی از سوی سازمان نهضت سوادآموزی، آموزش دهندگان باید فعالیت های آموزشی خود را به صورت کلاسی و تلفیقی در سامانه سوادآموزی ثبت کنند.
مصطفی پور به کیفیت فرآیند آموزشی اشاره کرد و افزود: شناسایی و ثبت نام افراد از مراحل نخستین فرآیند آموزشی است؛ کیفیت روند آموزش از اهمیت بالایی برخوردار بوده و آموزش دهندگان به مانند معلمان باید با حضور فعال در کلاس های توجیهی، مطالعه کتب راهنمای تدریس، شرکت در برنامه و مسابقه ها به مانند: طرح درس نویسی، الگوهای برتر تدریس و... نسبت به روزآوری دانش معلمی خود اقدام نمایند.
در ادامه حبیبی رییس اداره نظارت، سنجش و ارزشیابی استان به تشریح شیوه کلاسگذاری تلفیقی پرداخته و به سوالات مطروحه از سوی آموزش دهندگان پاسخ داده شد.
گفتنی است جلسات توجیهی آموزش دهندگان با محوریت کلاسگذاری به صورت تلفیقی در تمامی شهرستان و مناطق در حال برگزاری است.
نظر دهید