جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/05/15 - 08:37
  • - تعداد بازدید: 386
  • - تعداد بازدیدکننده: 376
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

معاون سوادآموزی استان خراسان شمالی : شاید اگر در غدیر عده ای ولایت را قضا نمی کردند عاشورایی اتفاق نمی افتاد.

اولین جلسه قرارگاه جهادی با حضور اعضای ستاد متشکل از معاونین متوسطه، پرورشی و فرهنگی و ابتدایی و روسای ادارات معاونت سوادآموزی و کارشناسان حوزه برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی ، رسولی معاون سوادآموزی در جلسه قرارگاه جهادی که با حضور معاونین پرورشی و فرهنگی و متوسطه و ابتدایی و رؤسا و کارشناسان داخلی معاونت سوادآموزی در روز یکشنبه 9 تیرماه 1401 رأس ساعت 10 در محل دفتر معاونت سوادآموزی برگزار گردید اظهار داشت: قرارگاه جهادی عدالت بخشی به آموزش به عنوان یکی از مهمترین ارکان زندگی برای عدالت تربیتی نیازمند مطالعه در مناطق محروم و حاشیه ای می باشد.

 

وی هدف از این برنامه را کاهش 50% از بیسوادان بازمانده از تحصیل با استفاده از ظرفیت درون و برون سازمانی آموزش و پرورش تا پایان دولت سیزدهم دانست.

حسین رسولی مهمترین اولویت در بحث آموزش سوادآموزان را حاشیه شهرها اعلام نمود و گفت: حاشیه شهرها معمولا دارای بیشترین آسیب بوده که با بستر سازی مناسب و شایسته پروری و نگاه عادلانه و استفاده از ظرفیت های جهادی می توان نرخ و رشد باسوادی را بدین ترتیب بالا برد.

 

رسولی با اشاره به این نکته که مقام معظم رهبری مکرراً بر حمایت از آموزش و پرورش تأکید دارند خاطرنشان کرد: در همین راستا و با پیرو تأکید سند تحول بنیادین و اهمیت موضوع همه با هم به کمک آموزش و پرورش بشتابیم. 

 

موسوی معاون متوسطه آموزش و پرورش استان در این جلسه اظهار داشت: بنا به دستور استاندار استان و نیز در راستای مصوبات جلسات شورای پشتیبانی سواداموزی استان تمامی دستگاهها می بایست نماینده خود را به کارگروه جهادی اعلام نمایند.

 

وی با اشاره به شهرستان رازوجرگلان بعنوان یکی از شهرهایی که بیشترین آسیب را دارد افزود: این شهرستان مشکلاتی در تحصیل در آموزش و پرورش دارند که بدلایل مختلف اعم از نگاه قومیتی، مشغول بودن کار زنان، مختلط بودن کلاسها و ... به نوعی محروم از این آموزش دولتی هستند که باید با بستر سازی، شناسایی و استفاده از نیروهای جهادی درون و برون سازمانی این معضل به طور کلی برچیده شود.

 

عقیقی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل در این جلسه ضمن اعلام آمادگی یکپارچه عوامل زیرمجموعه اعلام نمود: با تمام قوا و با تمام وجود و امکانات اعم از مراکز دارالقرآن، مراکز مشاوره، قرارگاههای اردوگاهی و .... در خدمت قرارگاه جهادی هستیم.

 

وی در ادامه افزود: برگزاری جلسات کارگاهی و آموزشی که نیاز به مشاوره، تدریس و ارائه راهکارهای مختلف در حوزه پرورشی و فرهنگی داشته باشد که باعث اثربخشی و آسیب شناسی در این خصوص باشد می تواند راهکار مناسبی باشد.

 

در ادامه احمدی رئیس اداره نظارت، سنجش و ارزشیابی تحصیلی معاونت سوادآموزی استان با پیشنهاد اینکه اگر در برنامه های قرارگاهی جهادی طوری تدبیر گردد که «برنامه عملیاتی» تدوین شود و در راستای آن اقدامات آن انجام پذیرد آموزش بهتر و مؤثر تر جواب خواهد داد.

 

وی آموزش خانواده را از مهمترین طرح پیشنهادی در این قرارگاه اعلام نمود و اقزود: در این نوع روش آموزشی هم دانش آموز و هم خانواده از مزایای آموزشی بهره مند خواهد شد که کاربردی تر هم خواهد بود.    

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6253
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/05/15 08:37
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین