معاون سوادآموزی اداره کل در برنامه تزه گون شبکه سبلان خبر داد؛ میانگین سواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال استان به ۹۴.۶ درصد رسیده است
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل در برنامه تلویزیونی تزه گون شبکه سبلان گفت: با اجرای طرحهای سوادآموزی، میانگین سواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال استان به ۹۴.۶ درصد رسیده است.
به گزارش روابط عمومی سواد آموزی به نقل ازاداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل؛ سید غلامحسین گنجی ضمن تقدیر و تکریم از فعالان سوادآموزی استان و با اشاره به برنامه های روز شمار هفته سوادآموزی در استان، گفت: آموزش و پرورش استان اردبیل امسال برای تحت پوشش قرار دادن حدود ۱۱هزار بیسواد و کم سواد در دوره های مختلف سوادآموزی، فعالیتهای آموزشی و مکمل برنامهریزی کرده و تاکنون 75درصد حجم ابلاغی از سوی وزارت محقق شده است.
گنجی در پاسخ به سوال مجری برنامه در رابطه با چگونگی آموزش ها در شرایط همه گیری بیماری کرونا، گفت: نحوه آموزش در کلاس های سواد آموزی بر اساس شیوه نامه ابلاغی و متناسب با شرایط کرونایی هر شهرستان به شکل غیرحضوری و نیمه حضوری و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و بستههای آموزشی ادامه دارد.
وی ادامه داد: با هدف ریشهکنی بیسوادی در استان با اجرای برنامه شتاب بخشی تا سال ۱۴۰۴تمامی بیسوادان استان تحت پوشش خدمات سوادآموزی قرار می گیرند.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان با اشاره به فعالیت هشت مرکز یادگیری محلی در استان برای تحت پوشش قرار دادن بیسوادان و کم سوادان گفت: هفت مورد از این مراکز غیردولتی و یک مورد نیز مشارکتی است.
سید غلامحسین گنجی توانایی فرد برای تغییر زندگی با استفاده از اندوخته ها و تجربیات را تعریف جدید از سواد خواند و افزود: در این راستا مهارت آموزی در کنار سوادآموزی یکی از برنامه های اولویت دار سوادآموزی است که در مراکز یادگیری محلی به جد دنبال می شود.
گنجی طرح پیوند سواد و زندگی را از طرح های اولویت دار معاونت سواد آموزی در سال جاری عنوان کرد و گفت: در راستای اجرای سند تحول بنیادین، بسته تحولی پیوند سواد و زندگی در مراکز یادگیری محلی استان اجرا می گردد که افزایش مهارت های زندگی و حرفه ای سواد آموزان از اهداف اصلی این طرح است.
نظر دهید