جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/09/09 - 11:46
  • - تعداد بازدید: 389
  • - تعداد بازدیدکننده: 386
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد : تغییر در زندگی فردی و اجتماعی مستلزم داشتن سواد مهارتی است .

جلسه توجیهی وآموزشی وتوانمندسازی کارشناسان ومسئولان سوادآموزی حوزه گرمسیری استان باحضور معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش استان، مدیرآموزش وپرورش شهرستان چرام،رئیس اداره سواداموزی استان، و کارشناسان سنجش وارزیابی حوزه ستادی اداره کل وجمعی ازکارشناسان ادارات شهرستانهای چرام،گچساران،باشت،کهگیلویه،چاروسا،دیشموک،بهمئی ولنده به میزبانی شهرستان چرام برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آفتاب دنا استان کهگیلویه و بویر احمد ، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش استان در این جلسه با تقدیر از فعالیتهای کارشناسان حوزه سوادآموزی گفت: سواد یکی ازپدیده های زیبای اجتماعی بوده و بی سوادی یک معضل اجتماعی است که ریشه بسیاری از مشکلات جامعه از مقوله بی سوادی نشات میگیرد که این مشکلات میتواند در قالب معضلات اجتماعی،سیاسی ،فرهنگی در جامعه بروز و نمود پیدا کند .

 

سید حمزه باقری نژاد بیان کرد: براساس اطلاعات به دست آمده از حوزه کلانتری ها و دادگستری ها بخش عظیمی از مراجعه کنندگان به این حوزه ها ، یکی از طرفین دعاوی یاکم سواد ویا بی سواد می باشند.

وی بیان کرد: بر اساس تعریف جدید سازمان یونسکو امروزه سواد تنها خواندن و نوشتن و اطلاعات رایانه ای و دانستن زبان خارجه نیست ، سواد باید باعث تغییر بوده و تاثیر بر زندگی فرد داشته باشد . سواد باید مهارتی شود تا فرد بتواند درزندگی شخصی تغییری به وجود بیاورد.

 

وی گفت : کار نهضتی همانطور که از اسمش پیداست کاری انقلابی و بسیجی و مردمی همراه با تلاش و کار مضاعف است .

 

مدیرآموزش وپرورش شهرستان چرام نیز در این جلسه ضمن خیر مقدم بیان کرد: تعقل قوه ای است که فقط مختص انسان بوده و عقل زمانی تجلی پیدامیکند که زمینه یادگیری داشته باشد .

عابدکیش افزود:یکی از مهمترین حقوق بشرسواداموزی است وخداونداین توفیق را به ماداده است  که به عنوان معلم فردی را باسوادکنیم.

 

در ادامه این جلسه  داستار، رئیس اداره سوادآموزی آموزش وپرورش استان درخصوص شرح وظایف مسئولان سواداموزی ، چگونگی انجام قرارداد موسسات با ادارات و موسسات با آموزش دهندگان ، ارتباط مستمر مسئولان سواد آموزی و آموزش دهندگان و ارزیابی عملکرد آموزش دهندگان و سواد آموزان ،بیمه آموزش دهندگان و مطالبی ازجمله اینکه مسئولان بایدباموسسات ارتباط نزدیک داشته باشند تاازطریق این موسسات نسبت به تشویق آموزش دهندگان وسواداموزان موفق اقدام شود مطالبی بیان کرد.

 

در پایان جلسه  نیز شکری زاده از کارشناسان حوزه سوادآموزی آموزش وپرورش استان  نکات فنی و تخصصی در خصوص نحوه کلاس گذاری و کار باسامانه را تشریح نمود.

 

در این نشست کارشناسان سوادآموزی  نظرات و دیدگاههای خویش را برای بهبود کیفی فعالیتهای آموزشی نهضت سواد آموزی بیان کردند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6808
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/09/09 11:46
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین