جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1399/03/19 - 08:07
  • - تعداد بازدید: 346
  • - تعداد بازدیدکننده: 180
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی تشریح کرد: سرانه هزینه تمام شده آموزش سال 99 در دوره های سوادآموزی ابلاغ شد

حسین میرزایی معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: سرانه تمام شده آموزش در سال 99 در دوره های سوادآموزی از طرف سازمان مرکزی نهضت سوادآموزی کشور ابلاغ شد.


به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی مرکزی حسین میرزایی معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: سرانه تمام شده آموزش در سال 99 در دوره های سوادآموزی از طرف سازمان مرکزی نهضت سوادآموزی کشور ابلاغ شد.




سرانه هزینه تمام شده آموزش در سال 99 در دوره های سوادآموزی، انتقال، تحکیم و سایر طرح های سوادآموزی به تفکیک یا رعایت مقررات قانونی اعلام و ابلاغ شد.


میرزایی معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش گفت: این سرانه به منظور مدیریت بهینه منابع و مصارف، افزایش بهره وری و استقرار نظام کنترل نتیجه و محصول (ستانده) و کنترل مراحل انجام کار اعلام شده است.


وی بیان کرد: سرانه هزینه تمام شده برون سپاری در دوره سوادآموزی 9میلیون و 400هزار ریال، دوره انتقال 9میلیون و 800هزار ریال، دوره تحکیم 1میلیون و 700هزار ریال و سوادآموزی به شیوه خودآموز 8میلیون و 960هزار ریال می باشد.


وی اظهار داشت: در واقع سرانه های ابلاغی، هزینه مستقیم سوادآموزی است که باعنوان فعالیت های واگذاری تعریف و پس از احراز شرایط قبولی سوادآموزان  به موسسات غیردولتی واجدشرایط طرف قرارداد و معلمان آموزش و پرورش به عنوان اشخاص حقیقی پس از کسر کسورات قانونی قابل پرداخت می باشد.


وی ادامه داد: ملاک پرداخت سرانه با توجه به زمان ثبت نام سوادآموز به یکی از شیوه های فردبه فرد، خودآموز یا گروهی که در سامانه سوادآموزی می باشد و ضروری است پس از شناسایی، اخذ مدارک لازم و انتخاب روش آموزش (فردبه فرد، گروهی، کلاسی یا خودآموز) نسبت به ثبت نام آنان از طریق سامانه اقدام و پرونده آموزشی افراد در اداره سوادآموزی شهرستان، نواحی و مناطق نگهداری گردد که در این فرایند پرداخت سرانه مذکور براساس عملکرد و گزارش اخذ شده از سامانه سوادآموزی انجام خواهد شد.


همچنین وی گفت: سرانه دوره سوادآموزی در شرایط خاص برای ناشنوایان، نابینایان و چند معلولیتی 20میلیون ریال که این سرانه در روستاها و آبادی هایی که دارای یک نفر بی سواد می باشند 14میلیون ریال می باشد.


میرزایی تشریح کرد: سرانه فعالیت و طرح خواندن با خانواده در دوره سوادآموزی 250هزار ریال و در دوره انتقال 350هزار ریال می باشد و در مراکز یادگیری محلی به ازای فعالیت و آموزش مهارت ها و هزینه های جاری برای دوره های سوادآموزی (به ازای هر سوادآموز) براساس سرفصل مربوطه، دولتی 954هزار و 800 ریال، مشارکتی 1میلیون و 31هزار و 800 ریال و غیردولتی 1میلیون و 304هزار و 600 ریال، هزینه می شود.


وی اضافه کرد: سرانه مربوط به icdl  در سال 99 برای سوادآموزان دوره انتقال 2میلیون و 100هزار ریال می باشد که این سرانه صرفا مربوط به آموزش رایانه و توانمندسازی است با این توضیح که سرانه آموزش در دوره انتقال همان مبلغ 9میلیون و800هزار ریال است که جدا محاسبه و پرداخت می شود کل سرانه هر نفر سوادآموز دوره انتقال مشمول طرح سال 99 مبلغ 11میلیون و 900هزار ریال است.


میرزایی معاون اداره کل آموزش و پرورش گفت: سرانه آموزش سوادآموزانی که در سال 1398 ثبت نام کرده اند و اتمام آموزش و صدور گواهی آن ها در سال 99 انجام شده باشد با نرخ ابلاغی سال قبل پرداخت می شود.


ایشان در ادامه اضافه کرد: این سرانه جهت آموزش جامعه هدف 10 تا 49 سال می باشد که تمام مبالغ و سرانه هایی که در بالا ذکر شد پس از کسر کسورات قانونی و رعایت دستورالعمل های ابلاغی قابل پرداخت می باشد.




  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 3445
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1399/03/19 08:07
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین