معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان فارس : طرح سوادیار می تواند سوادآموزی را از چارچوب اداری خارج و رشد با سوادی را افزایش دهد .
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان گفت: برای مردمی نمودن سوادآموزی آماده همکاری با تمام دستگاه ها و نهادهای مردمی و خیرین سوادآموزی هستیم و دست یاری به سوی آنان دراز می کنیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان فارس، مجید احمدی در جلسه مردمی سازی سوادآموزی که با حضور تعدادی از نمایندگان خیرین و نیروهای جهادی علاقه مند به سوادآموزی برگزار شد گفت: دنیای امروز دنیای علم و آگاهی است و هر کشوری که در باسواد کردن و آگاه ساختن مردم موفق تر باشد یقینا شاهد رشد و ترقی افزون تری خواهد بود.
وی گفت: لازمه داشتن یک جامعه پویا و زنده ، اطلاع، آگاهی و سواد است و ما نیز اگر به دنبال داشتن چنین جامعه ای هستیم لاجرم باید در این راستا گام برداریم.
احمدی افزود: برای مردمی نمودن سوادآموزی آماده همکاری با تمام دستگاه ها هستیم ، دست یاری به سوی آنان دراز می کنیم و در این خصوص جلسات مشترکی نیز با برخی دستگاه ها داشته ایم .
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان با اشاره به فعالیت بیش از 2500 نفر آموزش دهنده سوادآموزی در سطح استان گفت: آموزش دهندگان برای سوادآموزی زحمات فروانی می کشند که قابل تقدیر است اما گستردگی استان و دشواری شناسایی افراد بی سواد به علت نبود اطلاعات کافی در خصوص این افراد باعث شده است که نتوانیم درصد بسیار کمی از افراد بی سواد باقی مانده را تحت پوشش فعالیت های سوادآموزی بیاوریم .
احمدی گفت: امیدواریم با کمک خیرین سوادآموزی و نیروهای جهادی بتوانیم به نقطه مطلوب برسیم.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش افزود: استفاده از نیروهای مردمی و حلقه های میانی می تواند باعث شکل گیری جهاد آموزشی و رفع بی سوادی و افزایش مهارت های زندگی گردد.
احمدی گفت:به نقطه ای رسیدیم که در چارچوب اداری حرکت سوادآموزی کند شده است و استفاده از نیروهای مردمی در طرح سوادیار می تواند سوادآموزی را از چارچوب اداری خارج و رشد با سوادی را افزایش دهد .
نظر دهید