معاون سواد آموزی استان خراسان رضوی : مشارکت جویی و فراگیر کردن فعالیتهای سوادآموزی با استفاده از نیروهای جوان متعهد و مسولیت پذیر برای انسداد مبادی بیسوادی و کاهش بازماندگان از تحصیل یک راهبرد مهم است.
اولین مجمع معلمین جوان اداره استثنایی استان با حضور مسولین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سواد آموزی استان خراسان رضوی ، وزیری معاون سواد آموزی استان،در اولین مجمع معلمان جوان اداره استثنایی با اشاره به دگرگونی تعریف سواد در سال های اخیر گفت: سوادآموزی در ابعاد مختلف و یادگیری سوادهای اقتضایی با رویکرد کارآمدی و افزایش بهره وری در حداقل زمان یک ضرورت جدایی ناپذیر در زندگی امروزی است و ما به شدت به ریخت شناسی و ساختارشناسی فعالیتهای سواد آموزی برای تعیین راهبردهای آینده سواد اموزی و آموزش انواع سواد آموزی در جهان معاصر نیازمندیم.
معاون سوادآموزی استان مشارکت جویی و فراگیرکردن فعالیتهای سوادآموزی با استفاده از نیروهای جوان متعهد و مسولیت پذیر برای انسداد مبادی بیسوادی و کاهش بازماندگان از تحصیل یک راهبرد مهم دانست و گفت: با استقرار دبیر خانه بازماندگان از تحصیل در سواد آموزی توانستیم یک گام به تحقق عدالت آموزشی نزدیک تر شویم.
معاون مدیر کل در ادامه با اشاره به سختی تعلیم و تربیت کودکان استثنایی افزود:این موضوع به خصوص زمانی که کودکان هم زمان از چند ناتوانی رنج میبرند سخت تر می شود. در چنین وضعیتی لازم است نظام های آموزشی با سیاستگذاری و برنامه ریزی صحیح و اصولی، به دنبال راهبردها و راهکارهایی باشند که تعلیم و تربیت این دسته از کودکان به بهترین شکل ممکن محقق شود.
وی تصریح کرد: کودکان استثنایی به واسطه نیازهای ویژه ای که دارند، نیازمند توجه ویژه نیز هستند که این امر همکاری و همیاری کلیه سازمان ها و نهادهای مسئول را می طلبد.
معاون سوادآموزی در ادامه با اشاره به تفاهم نامه ای که مابین سازمان نهضت سواد آموزی و سازمان استثنایی کشور منعقد گردیده است، اظهار داشت: افراد و والدین بی سواد یا کم سواد با نیازهای ویژه باید شناسایی و آموزش داده شوند تا در جامعه درکنار افراد عادی حضور پر رنگ داشته باشند.
نظر دهید