معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم : آموزشهای گفت و گو محور و تعاملی اساس فعالیت های سوادآموزی در گام دوم آموزشهای گفت و گو محور و تعاملی اساس فعالیت های سوادآموزی در گام دوم .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از خبرگزاری ایسنا استان قم ، معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان یکی از برنامه های مهم در کلاس های سوادآموزی را آموزشهای گفت و گو محور و تعاملی، آموزشدهندگان با سوادآموزان معرفی کرد و گفت: آموزش های گفت وگو محور، تعاملی و تجربیات و مهارت های اساسی زندگی محور فعالیت های سوادآموزی در گام دوم می باشد.
محمدرضا قاسمی نیا معاون سواد آموزی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) در ۷ دی ۱۳۵۸ در قم عنوان کرد: امام خمینی فرمودند؛ تمام خواهران و برادران با سواد برای یاددادن به پا خیزند و تمام افراد بی سواد هم برای یادگیری به پا خیزند و از این امر سرپیچی نکنند و برای سواد آموزی وقت بگذارند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز سوادآموزی را یک جریان مهم فرهنگی می دانند و تأکید دارند بعد از توسعه سواد آموزی باید تعمیق سواد مدنظر باشد.
قاسمی نیا افزود: در روزهای اخیر شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی کشور به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل شد در این جلسه با تعبیر ام المصائب از مسئله بی سوادی یاد کردند و دستور دادند که گام دوم سواد آموزی فعال شود.
وی یادآور شد: نهضت سواد آموزی راه زیادی را طی کرده و برای رسیدن به قله اهداف که نبود حتی یک نفر بی سواد و کم سواد و بازمانده از تحصیل در استان قم است مسیر کوتاهی در پیش دارد.
قاسمی نیا ابراز کرد: رویکرد ما در سوادآموزی مردم محور است به این معنا در هر شرایطی که مردم به عنوان رکن اساسی به میدان ورود پیدا کردند نظام و حاکمیت ما توفیقات بسیاری داشته در عرصه سوادآموزی هم با توجه به کلمه نهضت که به معنای بسیج مردمی و کار شبانهروزی است باید ورود کنند.
وی با اشاره به اینکه دوره های سوادآموزی تا پایان دوره شش ابتدایی به صورت رایگان برگزار می شود یکی از برنامه های مهم در کلاس های سوادآموزی را آموزشهای گفت و گو محور و تعاملی آموزشدهندگان با سوادآموزان معرفی کرد و گفت: آموزش های گفت وگو محور، تعاملی و تجربیات و مهارت های اساسی زندگی محور فعالیت های سوادآموزی در گام دوم می باشد.
قاسمی نیا افزود : به منظور ایجاد انگیزه در جذب و آموزش بی سوادان گروه سنی ۱۹-۱۰ ساله در روستاها، سرانه آموزشی با سوادی هر فرد معادل ۲۰ درصد مازاد بر نرخ مصوب این دوره و و به مبلغ ۱۲،۸۰۰،۰۰۰ ریال می باشد، که به آموزش دهندگان برابر هرنفر قبولی پرداخت می شود.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم بیان کرد : این مبلغ در صورت ثبت نام به روش غیر خود آموز و با شرکت حضوری در دوره سواد آموزی و احراز شرایط قبولی پرداخت خواهد شد.
وی اظهار کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در استان قم از هر ۱۰۰ نفر حدود ۴۷ نفر باسواد بودند اما در حال حاضر در گروه سنی هدف ۱۰ تا ۴۹ سال بالای ۹۷ نفر باسواد هستند همچنین در گروه سنی شش سال و بالاتر ۹۱ درصد باسواد داریم و در هر دو شاخص از میانگین کشوری بالاتر هستیم.
معاون سواد آموزی استان قم اضافه کرد: بر اساس آمار ۴۵ درصد از خدمات سالانه سواد آموزی ویژه مهاجرین افغانستانی در استان است که این خدمات در قالب انواع کلاسهای سواد آموزی برگزار میشود.
قاسمی نیا تأکید کرد: امام (ره) چندین بار در جمع مسئولان نهضت سوادآموزی تأکید داشتند علم جهت دار و محتوای آموزشی سودمند و نافع را آموزش دهید لذا یکی از برنامه های اصلی در فعالیت های سوادآموزی آموزش نماز، احکام، قرآن و آشنایی با زندگانی اهل بیت(ع) است.
نظر دهید