معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم : از زیر ساخت های موثرو راهبردی در ابعاد فرهنگی واقتصادی وسیاسی ویا اجتماعی و درمسائل دینی و مذهبی میزان با سوادی زنان و دختران است.
طبق مصوبه هیئت دولت تمام کارمندان می توانند به عنوان آموزش دهنده در امر سواد آموزی مشارکت و فعالیت داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان قم ، محمد رضا قاسمی نیا معاون سواد آموزی استان در جمع مشاوران بانوان دستگاه های اجرایی استان و دانشگاه ها و بسیج خواهران که در سالن کرامت استانداری برگزار شد گفت : با همت و پیگیری مشاورین امور بانوان و خانواده دستگاه های اجرایی استان در خصوص آموزش به بی سوادان و کم سوادان اقدامات خود را انجام دهیم وسایرهمکاران رابرای آموزش به دیگران دعوت وتشویق کنید.
وی افزود : در اول انقلاب اسلامی در بحث سواد آموزی طبق آمار در استان قم حدود 47درصد باسواد بودند و الان به برکت انقلاب اسلامی به حدود بالای 97 درصد رشد با سوادی رسیده یم .و درصد با سوادی زنان از حدود 34 درصد اول انقلاب اسلامی الان به حدود 87 درصد رسیده است .
وی گفت:.انتظار داریم با توجه به حجم ابلاغی دفتر معاونت زنان و خانواده ریاست جمهور ،در خصوص جذب زنان و دختران روستایی استان قم از مجموع 4480 نفر سهمیه سال جاری 300 نفر سهمیه این طرح است که توسط مشاورین بانوان دستگاه های اجرایی نسبت به شناسایی ،دعوت و ثبت نام از زنان و دختران روستایی و عشایری محروم از نعمت سواد اقدام نمایند.
وی گفت : طبق مصوبه هیئت دولت تمام کارمندان می توانند به عنوان آموزش دهنده در امر سواد آموزی مشارکت و فعالیت داشته باشند.
قاسمی نیا گفت : از بهترین کاری که می توانید پاداش آن را به روح 130 شهید بانوی استان، که یکی از آنها هم از شهدای سواد آموزی استان به نام خانم شهیده فاطمه حاج بابایی هستند ،هدیه کنید و در سطح استان انجام دهید بحث سواد آموزی است که حضرت امام خمینی رحمه الله علیه هم درزمانی که در بین مردم شهر قم بودند می فرمایند: تمام خواهران و برادران باسواد برای یاد دادن به پا خیزند.
حضرت امام خمینی ( ره ) آموزش به دیگران را تکلیف کردند و امام خامنه ای عزیز و حکیم نیز می فرمایند : سواد آموزی جهادی بلند مدت و آینده ساز به شمار می رود یا سواد آموزی یک جریان مهم فرهنگی است .
معاون سواد آموزی استان گفت : از زیر ساخت های موثروراهبردی در ابعاد فرهنگی واقتصادی وسیاسی ویااجتماعی ودرمسائل دینی ومذهبی با سوادی زنان و دختران است و هنوزدراستان قم در گروه سنی 6 سال و بالاتر حدود ۱۰۴ هزار نفر ،طبق برآورد مرکز آمار ایران درسال ۱۴۰۰ بی سواد هستند و حدود دو سوم این جمعیت، اعم از ایرانی و غیر ایرانی دختران وزنان هستند. که انتظار داریم با همت و پیگیری مشاوران بانوان در دستگاه های اجرایی در میدان سواد آموزی وارد شوید ونقشی وسهمی دراین جریان مهم فرهنگی وآموزشی ایفاکنید.
نظر دهید