معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان کردستان : آغاز کلاس گذاری سوادآموزی سال ۱۴۰۲ از ۱۸ شهریور / توزیع حجم برنامه های ابلاغی و ارسال دستورالعمل به شهرستانها و مناطق
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان از ابلاغ دستورالعمل کلاس گذاری و توزیع حجم دوره های سواد آموزی در بین شهرستانها و مناطق استان خبر داد .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان، گلبهار خسروی در دومین نشست کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی و ستاد امتحانات استان با اعلام این خبر گفت: در سال ۱۴۰۲ از سوی سازمان نهضت سواد آموزی ۱۳ هزار و ۸۰۰ نفر حجم به منظور پوشش برنامه های آموزشی و مکمل سواد آموزی به استان ابلاغ شده است.
وی افزود: از مجموع ۱۳ هزار و ۸۰۰ نفر حجم ابلاغی به استان ، پنج هزار و ۳۰۰ نفر مربوط به دوره سواد آموزی، چهار هزار و ۵۰۰ نفر مربوط به دوره انتقال و چهار هزار نفر نیز مربوط به دوره تحکیم می باشد که بر اساس آخرین وضعیت بی سوادان و کم سوادان باقی مانده در جامعه هدف، حجم ابلاغی به استان در بین شهرستان و مناطق جهت کلاس گذاری توزیع شده است.
خسروی با بیان اینکه برنامه های این حوزه در دو بخش آموزشی و مکمل اجرایی و پیگیری می شود ، اظهار داشت : در کنار حجم ابلاغی مربوط به برنامه های آموزشی ، حجم برنامه های مکمل شامل ، نماز کلید بهشت، طرح خواندن با خانواده، آموزش رایانه و حلقه های کتابخوانی نیز متناسب با دوره های سواد آموزی در سطح استان اجرایی می شود.
معاون سواد آموزی استان از ارسال دستورالعمل کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ به شهرستانها و مناطق استان خبر داد و گفت: کلاس گذاری دوره های سواد آموزی در سال جاری از ۱۸ شهریور ماه آغاز و تا ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
وی از مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان خواست به محض دریافت دستورالمعل کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ ، ضمن تشکیل جلسات گروه بهبود کیفیت سواد آموزی و طرح موضوع در جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی ، زمینه هماهنگی، برنامه ریزی، نظارت و تمهیدات لازم برای تشکیل کلاس با کیفیت را فراهم و از ظرفیت های درون و برون سازمانی برای اجرایی شدن برنامه ها و پوشش حجم ابلاغی استفاده نمایند.
خسروی با تاکید بر اهمیت نظارت بر فرایند سواد آموزی در سطوح مختلف ، به خصوص تایید کلاس ها در دو مرحله توسط مسئولین سواد آموزی (ناظر آموزشی)، تصریح کرد: انتظار می رود در طول سال و تشکیل کلاس ها، به صورت حضوری و غیر حضوری بر فعالیت های سواد آموزی و تشکیل کلاس ها نظارت لازم صورت گیرد.
به گفته وی در قالب دستورالعمل مذکور، کلیه شرایط و ضوابط از جمله نحوه ثبت نام، تشکیل کلاس توسط آموزش دهندگان، بررسی و تایید کلاس ها، حد نصاب امتیازات کلاس تلفیقی، تعداد سواد آموزان هر کلاس، ضوابط و شرایط بکارگیری نیروی انسانی ، انعقاد قرار داد با موسسات واجد شرایط و موضوع توانمند سازی نیروی انسانی به شهرستانها و مناطق ابلاغ شده است و انتظار می رود برابر مفاد دستورالعمل شهرستانها و مناطق نسبت به پیگیری دقیق برنامه ها اقدام نمایند
نظر دهید