جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/12/01 - 11:05
  • - تعداد بازدید: 240
  • - تعداد بازدیدکننده: 232
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی : طرح توسعه سواد زنان و دختران عشایر با آموزش هفتصد نفر در دوازده شهرستان استان خراسان رضوی اجرا می شود.

نشست مشترک معاونت سواد آموزی و مدیرکل عشایر استان، با حضور وزیری معاون سواد آموزی آموزش و پرورش ، جعفری مدیر کل عشایر استان، آزادمنش رئیس اداره سنجش، پویان مهر رئیس اداره ساماندهی دوره های سواد آموزی و کارشناسان آموزش و پرورش استان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواداموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی، سید جمال وزیری معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان در این جلسه هم اندیشی با اشاره به تعریف جدید سواد آن را توانایی ایجاد تغییر دانست و از تحول در برنامه های سواد آموزی خبر داد.

 

وزیری ادامه داد: سازمان علمی پژوهشی ملل متحد ۴۰ نوع سواد را معرفی می کند که ۱۲ نوع آن ضرورت دنیای امروزاست  و دبیرخانه های سواد ۱۲ گانه در استان افتتاح گردیده است و درصددیم با تولید محتوای مناسب گام موثری در این راستا برداریم .

 

وی  افزود: آمار با سوادی زنان قبل از انقلاب ۳۵ درصد بوداما با جدیت و پیگیری هایی که در زمینه توسعه سواد زنان شده اکنون ۸۷  درصد جامعه زنان باسواد هستند.

وزیری با بیان اینکه آموزش زنان و دختران عشایر به عنوان یکی از سیاست های مهم سازمان نهضت سواد آموزی در اولویت برنامه های معاونت سواد آموزی استان است، اظهار داشت : یکی از موثرترین اقشار جامعه، زنان و دختران روستایی و عشایری هستند که در عرصه های مختلف دامپروری، صنایع دستی و تولید محصولات کشاورزی به اقتصاد خانواده و جامعه کمک می کنند  و موضوع افزایش پوشش تحصیلی زنان و دختران روستایی و عشایر بازمانده از تحصیل با جدیت، همکاری و هم افزایی دستگاه‌های مختلف دنبال خواهد شد.

 

معاون سواد آموزی خراسان رضوی در پایان اظهار داشت: ارتقای کمی و کیفی امکانات و منابع آموزشی و تلفیق آن با مهارتهای زندگی و اجتماعی در حوزه آموزش زنان و دختران عشایر می تواند در توسعه کیفی زندگی عشایر به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته تاثیر بسزایی داشته باشد.

 

در ادامه جعفری مدیر کل عشایر خراسان رضوی  به تشریح وضعیت عشایر استان پرداخت و از آموزش های فرهنگی و مذهبی مورد نیاز آنان سخن گفت وافزود: آموزش سواد و مهارت نیاز راهبردی جامعه برای دستیابی عدالت آموزشی و اجتماعی است و به این مهم باید توجه جدی شود.


شایان ذکر است تشکیل جلسه با حضور روسای ادارات، مسئولین سواد آموزی، مسولین اداره کل عشایر استان، ارائه اطلاعات سواد آموزی زنان عشایر، تولید محتوای آموزشی زنان عشایر از مصوبات این جلسه بود.

 

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 7302
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/12/01 11:05
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین