مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز :
مشارکت دستگاهها در کاهش روند بی سوادی، محقق شدن سیاستهای دولت را در پی خواهد داشت
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان البرز؛ علی حجرگشت مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز در سومین نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی استان البرز گفت: با حمایتهای استاندار محترم و همچنین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز اقدامات موثری در سطح استان صورت گرفته است و انشاالله در آینده نزدیک شاهد برپایی جشن ریشه کنی بیسوادی در استان البرز خواهیم بود.
وی گفت: با توجه به مهاجر پذیر بودن استان، شناسایی افراد بیسواد و تحت پوشش قرار گرفتن آنها و نیز حضور موثر دستگاههای فرهنگی در این روند می تواند کمک شایانی در کاهش نرخ بی سوادی در استان باشد.
حجرگشت ادامه داد: هفتم دی ماه سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی به دستور مبارک حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر ریشهکنی بیسوادی در سطح کشور است که از آن زمان تا به حال، شاهد اتفاقات مبارکی بودهایم و نرخ سواد در میانگین کشوری رشد بسیار خوبی داشته است و به بیش از ۹۸ درصد رسیده که این از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است. هرچه مردم عالمتر و باسوادتر باشند قطعاً موفقیتهای بیشتری در حوزههای مختلف خواهیم داشت.
مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز تصریح کرد: نقش مشارکت دستگاهها، خیرین، مساجد و دیگر نهادها در این امر بر کسی پوشیده نیست و انتظار میرود نظارت بر مسئله کاهش بیسوادی، محقق شدن سیاستهای دولت را در پی داشته باشد.
در ادامه عسگرپور معاون سواد آموزی استان البرز، ضمن گرامیداشت هفته سوادآموزی و فرمان تاریخی امام خمینی (ره) برای تشکیل نهضت سوادآموزی گفت: در پیام امام راحل مشارکت مردمی و جهادی تمامی افراد اعم از باسواد و بی سواد برای ریشه کنی بیسوادی به وضوح بیان شده است و انتظار می رود تمامی دستگاه ها و نهاد ها استان با استفاده از ظرفیت های موجود خود، در شناسایی و جذب افراد محروم از سواد حضوری فعال و پویا داشته باشند.
وی پراکندگی افراد کم سواد و بی سواد، کمبود نیروی انسانی آموزش دهنده و بی انگیزگی افراد محروم از سواد را از مهمترین چالش های استان دانست و افزود: ظرفیت های خوبی در قرارگاه اجتماعی برای شناسایی، جذب و آموزش وجود دارد که با ساماندهی و تبیین اهداف می توانیم برنامه ریشه کنی بی سوادی را در استان به خوبی اجرا نماییم.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان البرز با بررسی تحلیلی عملکرد سوادآموزی استان تصریح کرد: در سال گذشته ۵۳ درصد از افراد ثبت نام شده در کلاس های سوادآموزی، موفق به گذراندن دوره شده اند.
وی با تاکید بر توسعه کمی و کیفی مراکز یادگیری محلی در استان اذعان داشت: مراکز یادگیری محلی با توجه به جذابیت هایی که به واسطه برگزاری کارگاه های مهارتی و حرفه ای دارند، می توانند نقش موثری در جذب افراد محروم از سواد داشته باشند و در سال جاری و به مناسبت هفته سوادآموزی، مرکز یادگیری محلی شهید حاج قاسم سلیمانی در منطقه سید جمال الدین اسدآبادی شهرستان نظرآباد تاسیس و راه اندازی خواهد شد.
عسگرپور با تبیین طرح های رویداد محور، سواد قرآنی و محله محور گفت: سیاست های سازمان نهضت سوادآموزی بر هدفمند کردن شناسایی و جذب افراد و همچنین ترغیب آنها برای حضور فعال در دوره های سوادآموزی است.
قابل ذکر است توسعه مشارکت های بین بخشی، استفاده از ظرفیت های تبلیغی و تشویقی تمامی دستگاه های استان، توسعه مراکز یادگیری محلی و برگزاری منظم جلسات شورای پشتیبانی سوادآموزی در شهرستان ها از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید