مرآت امین الرعای معاون سوادآموزی استان در نشست شورای پشتیبانی شهرستان یزد: دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی بهترین منبع برای شناسایی بی سوادان در مناطق تحت پوشش آنان است.
دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی بهترین منبع برای شناسایی بی سوادان در مناطق تحت پوشش آنان است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی یزد "نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان یزد با حضور معاون سواداموزی استان برگزار شد . در این نشست مرآت امین الرعایا با اشاره به مصوبه ی شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر همکاری تمام دستگاه ها در امر زدودن بیسوادی اشاره کرد و گفت :دستگاه های عضو شورا دو وظیفه دارند یکی اینکه در مسیر شناسایی و جذب بی سوادان دستگاه های خودشان اقدام ویکی اینکه برای چگونگی استفاده از امکانات سایر دستگاه ها فکر کنند و برنامه بدهند.
مرآت امین الرعایا دفاتر تسهیل گری که در سه نقطه شهر یزد تشکیل شده را بهترین منبع برای شناسایی بی سوادان در این مناطق ذکر کرد و از آنان خواست در مسیر رفع محرومیت موضوع بی سوادی را در این مناطق در اولویت قرار دهند چرا که یکی از عوامل که باعث محرومیت این محلات گردیده فقر سواد می باشد . ایشان همچنین ایجادمراکز یادگیری محلی مرا در این محله از ضروریات خواند از آموزش و پرورش نواحی یک و دو خواست تا تجهیز این مراکز را در دستور کار خود قرار دهند در صورت و در صورت نداشتن فضای مناسب از امکانات دفاتر تسهیل گری استفاده نمایند.
سید محمد رستگاری" فرماندار یزد نیز در این نشست گفت: زیر بنای توسعه و پیشرفت هر جامعهای علم و دانش و انحطاط هر جامعهای ناشی از فقر فرهنگی آن جامعه است.
این مسئول با بیان این مطلب که شناسایی افراد بی سواد در شهر یزد و ایجاد انگیزه برای سواد آموزی در این افراد و جذب آنها در نهضت سواد آموزی اهمیتی ویژه دارد، افزود: مسئولان این حوزه باید با تدبیر و خلاقیت و نوآوری و همچنین فراسازمانی عمل کردن افراد بی سواد را علاقمند به سوادآموزی کرده و آنها را در نهضت سواد آموزی جذب کنند.
فرماندار یزد ضمن قدردانی از اقداماتی که در سال ٩٨ برای سواد آموزی صورت گرفته است، اظهار داشت: استان یزد در سال ٩٩ باید قویتر و بهتر عمل کند.
وی افزود: آمار بی سوادان استان به دلیل حضور اتباع و مهاجرین متغیر است؛ بنابراین این مسئله باید در اولویت قرار گرفته و توجه کرد که اتباع بی سواد به مراتب مشکلات و آسیبهای بیشتری برای شهر به وجود میآورند.
رستگاری ادامه داد: باید از فرصت و شرایط موجود در استان برای امر سواد آموزی نهایت استفاده را کرد و دفاتر تسهیل گری محلی این امر را با جدیت بیشتر پیگیری کرده و از نهادهای مسئول درخواست اعتبار کنند.
رستگاری افزود: مراکز بهداشتی نیز باید با مسئولان حوزه سواد آموزی همکاری لازم را داشته و با رعایت محرمانه بودن اطلاعات، نسبت به حفظ اطلاعات اقشار بی سواد شهر یزد همکاری کرده و در پیشبرد سواد آموزی مشارکت کنند.
نظر دهید