جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/08/08 - 15:12
  • - تعداد بازدید: 254
  • - تعداد بازدیدکننده: 247
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کردستان : فعال بودن سوادآموزی سبب پویایی در جریان آموزش‌و پرورش خواهد شد.

در راستای تبیین برنامه های اولویت دار و بررسی روند کلاس گذاری، گردهمایی آموزشی و توجیهی، و دوره توانمند‌سازی کارکنان حوزه سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان با حضور مدیرکل آموزش و پرورش برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش‌وپرورش استان کردستان، در راستای تبیین برنامه‌های اولویت‌دار و بررسی روند کلاس‌گذاری، گردهمایی آموزشی و توجیهی، و دوره توانمندسازی کارکنان حوزه سوادآموزی آموزش‌وپرورش کردستان با حضور مدیرکل آموزش‌وپرورش این استان برگزار شد. در این نشست، رؤسا و کارشناسان استانی، رؤسا،کارشناس مسئولان و کارشناسان سوادآموزی شهرستان‌ها و مناطق و همچنین مدیران مراکز یادگیری محلی حضور داشتند.
 هاشم ناظمی‌جلال مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کردستان در سخنانی با اشاره به اهمیت کار سوادآموزی در برهه کنونی، سخت‌تر شدن این کار در چند سال اخیر را عامل اهمیت مضاعف سوادآموزی دانست و با بیان اینکه باید طوری عمل شود که رسالت اصلی این حوزه فراموش نشود، خطاب به رؤسای ادارات و کارشناسان این حوزه اظهار داشت: فعال‌بودن سوادآموزی سبب پویایی در جریان آموزش‌وپرورش خواهد شد.
 ناظمی‌جلال افزود: توانمندسازی نیروها و استمرار توجه به این جریان نمادی از پویایی سوادآموزی است.
 وی در ادامه سخنان خود با پرداختن به نکته‌ای دیگر در حوزه سوادآموزی، سلامت کاری و توجه به اعتماد مردم را مهم ارزیابی کرد و ضمن تقدیر از معاون و همکاران حوزه سوادآموزی در خصوص اعلام صحیح آمار و اطلاعات این حوزه گفت: در شرایط سخت جذب سوادآموزان، تکیه بر اعلام آمار درست در این زمینه، ارتقای اعتماد مخاطبان را در پی خواهد داشت.
 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به پیگیری در زمینه جذب آموزش‌دهندگان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در ماه‌های اخیر از طریق استانداری کردستان، مکاتبات مختلفی با وزارت آموزش‌وپرورش در خصوص جذب این نیروها صورت گرفته است و لازم است این قبیل پیگیری‌ها در سطح کشور تا حصول نتیجه ادامه یابد.
 ناظمی‌جلال در این راستا، حفظ ارتباط آموزش‌دهندگان سوادآموزی با آموزش‌وپرورش را نیز دارای اهمیت خواند و بر استمرار همکاری آنان تأکید کرد.
 وی در پایان سخنان خود ظرفیت‌های شورای پشتیبانی سوادآموزی را در راستای کمک به حل مسائل جانبی این حوزه عنوان کرد و گفت: تمام تلاش خود را در راستای استفاده حداکثری از این ظرفیت به کار گیرید.
 در ادامه این نشست مهم‌ترین اولویت‌ها، اقدامات و برنامه‌های سوادآموزی در سال تحصیلی جدید به‌ویژه روند کلاس گذاری دوره‌های سوادآموزی و کارکردها و بخش‌های سامانه توسط معاون سوادآموزی، رؤسا و کارشناسان ادارات سوادآموزی و سنجش و ارزشیابی تحصیلی، تشریح و تبیین و پیرامون مسائل جاری و چالش‌ها و موانع پیش رو بحث و تبادل نظر شد.
 هم چنین در این نشست رؤسا و کارشناس مسئولان و کارشناسان سوادآموزی شهرستان‌ها و مناطق نیز نظرات، دیدگاه‌ها، پیشنهادها و اهم مشکلات و چالش‌های حوزه کاری خود به‌ویژه در زمینه کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ را بیان و مسئولان استان به سؤالات مطرح شده پاسخ دادند.
 گفتنی است در حاشیه این نشست کارگاه آموزشی مدیران مراکز یادگیری محلی سوادآموزی استان نیز برگزار و برنامه‌های مراکز در سال تحصیلی جدید بررسی و تبیین شد.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 8464
کلمات کلیدی
غلامحسین نظری
خبرنگار

غلامحسین نظری

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/08/08 15:12
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین