مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان: توجه به مقوله سواد میتواند نظام تعلیم و تربیت را متحول کند/جامعه دانا، تواناست
حسن بروشکی در مراسم محوری هفته سوادآموزی با تاکید بر ضرورت همکاری خانوادهها با آموزش و پرورش در مسیر توسعه سواد در جامعه، اظهار داشت: هر جامعهای که داناتر باشد، تواناتر است.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، بروشکی بیان کرد: سواد مقولهای گسترده و مهم است که امروزه شامل تعاریف مختلفی از جمله سواد رسانهای، سواد قرآنی، سواد مالی و غیره میشود؛ بنابراین باید تلاش کنیم سطح دانش جامعه را افزایش دهیم.
وی افزود: توجه به مقوله سواد و اهمیت دادن به آن میتواند در نظام تعلیم و تربیت تحول ایجاد کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به عوامل مؤثر در افزایش نرخ کمسواد و بیسواد استان، تصریح کرد: پراکندگی جمعیت، وضعیت معیشت خانواده ها و مجاورت با مرز از مهمترین عوامل بازماندگی از تحصیل و کمسوادی در سیستان و بلوچستان هستند.
وی ادامه داد: متغیر رشد موالید و جامعه آماری دانشآموزان استان به صورت میانگین سالانه بین ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر و در استانهای مجاور بین ۷ تا ۸ هزار نفر است.
بروشکی با بیان اینکه افزایش آمار دانشآموزی و رشد نرخ موالید در استان، ضرورت تهیه امکانات آموزشی و نیروی انسانی مورد نیاز را دوچندان کرده، خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر بیش از ۵ هزار کلاس درس در استان ساخته شده است.
وی افزود: پراکندگی جغرافیایی سیستان و بلوچستان سبب شده است تا ۱۲ مدرسه یکنفره و بیش از ۱۴۰۰ کلاس زیر ۱۰ نفره داشته باشیم؛ در عین حال در برخی شهرستانها و مناطق استان کلاسهای بالای ۴۰ نفره نیز وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در پایان عنوان کرد: در زمینه توانمندسازی همکاران فرهنگی، توانستهایم از ظرفیت موسسات علمی و جهادی کشور استفاده کرده و شرایط کیفیت بخشی آموزشی و تربیتی دانش آموزان را به جد دنبال خواهیم کرد.
نظر دهید