جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/08/24 - 13:19
  • - تعداد بازدید: 550
  • - تعداد بازدیدکننده: 531
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی : شروع به کار باشگاه سوادیاران در استان .

سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش استان در اولین نشست صمیمی با خیّرین حوزه سوادآموزی استان با حضور مسئولین ادارات آموزش و پرورش و مسئولین سوادآموزی شهرستان های بردسکن، سبزوار، میان جلگه، کاشمر و ناحیه 5 مشهد، که صبح امروز در سالن اجتماعات دفتر مدیرکل آموزش و پرورش استان برگزار شد؛ اعلام کرد: باشگاه سوادیاران خراسان رضوی شروع به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی ، شوشتری در این جلسه علاوه بر تقدیر از خیّرین نیک اندیش، با اشاره به سخنان رهبری مبنی بر اینکه دستگاه آموزش و پرورش برای همه است ، اگر همه دست به دست هم ندهند و کمک نکنند، آموزش و پرورش نمی توانند ماموریت های خود را انجام دهد ؛ گفت: امکانات و اعتبارات برای مدارس، نسبت به نیازها و ماموریت آموزش و پرورش کافی نیست و نیاز به کمک خیّرین در زمینه های مختلف متفاوت وجود دارد.

 

وی افزود: ۳۰ درصد از ساختارسازی مدارس استان را خیّرین مدرسه ساز انجام داده‌اند؛ کمک خیرین علاوه بر کمک به آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت به نوعی تربیت دانش آموزان است و باعث رشد معنوی آنان می شود؛ ایثار آن ها کار خیر را در ذهن دانش آموزان نهادینه می کند.

 

سید جمال وزیری معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان نیز در این جلسه گفت: تاکیدات مقام معظم رهبری درباره علم آموزی بر کسی پوشیده نیست و ایشان آموزش و پرورش را سنگ بنای آینده کشور می داند.

 

وی ادامه داد: امروز آموزش و پرورش 12 درصد وقت دانش آموزان را پر می کند و 88 درصد وقت دانش آموزان در اختیار نهادهای تربیتی است و مدیریت در روش های جدید آموزش باید متناسب با فرهنگ بومی و ارزش های انتقلابی و اسلامی ما صورت پذیرد.

 

وزیری افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله العالی، درون زا و بیرون نگر بودن ویژگی مهم تحول است. همه کشورها مقصدشان پویندگی است و برای رسیدن به این مرحله باید از دانش، پژوهش، پویش و کنش عبور کنند و به منش برسند.

این مقام مسئول اظهار داشت: مهارت ورزی و مهارت گرایی یک ضرورت است.

 

وزیری به شهید سید اسعد فیضی که در دورترین روستا خدمت و اولین کتابخانه سیار را راه اندازی می کند، تعلیم  بی سوادان را به عهده می گیرد و در سن 16سالگی به مقام رفیع شهادت نائل می شود، اشاره کرد و گفت: در پیام تاریخی که حضرت امام (ره) برای سواد آموزی ابلاغ کردند هیچ گاه نگفتند سواد آموزی یک جریان موقتی و گذرا است بلکه سه نکته کلیدی در  پیام ایشان مشهود هست، نکته اول حضرت امام (ره) درباره خواندن و نوشتن است و نکته دوم آن است که نهضت باید کار را به جایی برساند که هرکسی، مسائل خودش را خودش بتواند حل کند. در نکته سوم فرمایش حضرت امام(ره)، به رسیدن به استقلال فرهنگی در درازمدت اشاره می شود.

 

معاون سواد آموزی استان توسعه عدالت آموزشی،تربیت تمام ساحتی، حرکت های جهادی شتاب بخشی، آموزش سوادهای پایه، پوشش حداکثری بازماندگان از تحصیل، تلفیق سواد آموزی و مهارت، ترویج و تلفیق فرهنگ نماز و عترت و قرآن و مهدویت و مدرسه محوری را از رویکردهای دولت سیزدهم در سوادآموزی خواند.

 

وی ادامه داد: تدوین سند جامع سواد آموزی، تهیه اطلس سواد آموزی هر شهرستان و نشست تخصصی سواد آموزی و بیانیه گام دوم انقلاب، فعال کردن شوراهای پشتیبانی شهرستان ها، راه اندازی دفتر سواد آموزی در زندان و راه اندازی شورای تعلیم و تربیت محله را از برنامه های در دست اجرای معاونت سواد آموزی خراسان رضوی می باشد.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: درحوزه سواد آموزی تصمیم داریم فعالیت خیّرین ساماندهی شود و در همه شهرستان ها و مناطق باشگاه سوادیاران راه اندازی گردد و هدف آن استفاده از ظرفیت تمام گروه های جهادی می باشد.

 

وی افزود: باشگاه سوادیاران از تمام پتانسیل و ظرفیت های مردمی جهت ارتقای سواد عمومی و مهارت محوری در تمام شهرستان ها توسعه پیدا می کند.

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6696
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/08/24 13:19
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین