مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان: نگرشها نسبت به حوزه سوادآموزی در ادارات آموزش و پرورش باید تغییر پیدا کند .
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: نگرشها نسبت به حوزه سوادآموزی در ادارات آموزش و پرورش باید تغییر پیدا کند؛ البته کار نهضت در پیداکردن افراد بیسواد بسیار سخت شده است و جذب آموزش، نگهداشت سوادآموز در برهه کنونی که درصد بالایی از جامعه سواد دارند، اقدامی دشوار است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، محمدرضا ابراهیمی، مدیرکل آموزش و پرورش در گردهمایی سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی که با حضور برخی از مدیران آموزش و پرورش نواحی و مناطق اصفهان و کارشناسان نهضت سوادآموزی این استان اظهار داشت: در آموزههای دینی یکی از ارزشمندترین کارها، علمآموزی است و افتخار میکنیم که دین مبین اسلام با خواندن آغاز شده و به قلم قسم یاد شده و خداوند علمآموزی را در زمره عبادات قرار داده است.
وی تصریح کرد: یکی از مصادیق بارز اسلام توجه ویژه به علم است چرا که به این واسطه به شناخت خود و خدا میرسیم.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: انقلاب ما فرهنگی بود و نهضت جزو اولین نهادهایی بود که دستور تأسیس آن را با شعار «ایران را مدرسه کنیم» صادر شد؛ درگذشته درصد بیسوادی نسبت به با سوادها بیشتر بود و پس از انقلاب درصد باسوادهای ما به صد نزدیک شده که این از برکات نهضت سوادآموزی است؛ بسیاری از افراد با همین نهضت سواد یاد گرفتند و به مدارج بالای علمی دست پیدا کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: نهم دیماه سالروز حماسه عظیم و ماندگاری است که مردم اصفهان در آن زمان هم در زمره پیشگامان برچیدن فتنه قرار گرفتند.
وی اذعان داشت: باید دهها و صدها کتاب در وصف اقدامات شهید سلیمانی نگاشته شود تا ابعاد شخصیتی این ابرمرد تاریخ مشخص شود؛ شهید سلیمانی با اقدامات خود باعث گسترش انقلاب اسلامی در منطقه و جهان شد و همین دشمن را بیمناک کرد و در اقدامی ناجوانمردانه سردار دلها را شهید کردند.
ابراهیمی بیان داشت: دو واژه بصیرت و مقاومت که در این ایام به مناسبت نهم و سیزدهم دیماه، محور گفتوگوهاست، با مفهوم انقلاب اسلامی گرهخورده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: بر خود باید فرض و واجب بدانیم که نسبت به دستاوردهای جامعه، آگاهیبخشی کنیم چرا که نسل جوان و نوجوان ما پیشرفتها و دستاوردهای موجود جمهوری اسلامی را نمیدانند و در حقیقت در ذهن آنها بر اساس آنچه رسانه ایجاد کرده، دو ایران که یکی در فضای مجازی و دیگری در فضای حقیقی شکلگرفته و هویت اصلی جوان ما را نشانه گرفته است.
وی گفت: نگرشها نسبت به حوزه سوادآموزی در ادارات آموزش و پرورش باید تغییر پیدا کند؛ البته کار نهضت در پیداکردن افراد بیسواد بسیار سخت شده است و جذب آموزش، نگهداشت سوادآموز در برهه کنونی که درصد بالایی از جامعه سواد دارند، اقدامی دشوار است.
ابراهیمی تصریح کرد: باید عهد کنیم که کارهای نشدنی را انجام دهیم و در حوزه سوادآموزی نیز باید تلاش شود همه افراد بیسواد زیر پنجاهساله استان اصفهان در گام اول به صفر برسد و همه دستگاهها باید همت کنند و دستبهدست هم دهیم تا بیسواد مطلق در کشور به صفر برسد.
گفتنی است در این جلسه از سازمان امور زندانها، جهاد کشاورزی و بهزیستی بهعنوان سه دستگاه برتر در زمینه سوادآموزی معرفی شدند.
نظر دهید