مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان : در آموزش و پرورش استان تحقق عدالت آموزشی برای همه اقشار جامعه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
مدیر کل آموزش وپرورش در دومین جلسه گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان افزود : یکی از اولویت های مهم آموزش وپرورش استفاده بهینه از نیروی انسانی است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان سمنان، دومین جلسه گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان سمنان به ریاست مدیرکل آموزش و پرورش استان و حضور اکثریت اعضاء برگزار گردید.
محمد شاه حسینی مدیر کل آموزش و پرورش استان و رئیس گروه بهبود کیفیت ضمن تشکر از حوزه معاونت سوادآموزی و اعضاء محترم گروه بهبود کیفیت به اهمیت آموزش بزرگسالان و نقش این آموزش در تحولات و تعاملات اجتماعی جامعه پرداختند و تاکید نمودند : آموزش به بزرگسالان و مخاطبان حوزه سوادآموزی باید کاربردی باشد تا بزرگسال بتواند با استفاده از دانش و آگاهی اکتسابی برای بهتر زیستن خود و دیگران تلاش نموده و نقش آفرینی نماید .
مدیرکل آموزش وپرورش با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری و برنامه های آموزشی دولت سیزدهم به موضوع عدالت آموزشی، اظهار داشتند : در آموزش و پرورش استان تحقق عدالت آموزشی و فراهم نمودن فرصت تحصیلی و یادگیری برای همه اقشار جامعه و شهروندان، یک ضرورت اجتناب ناپذیر و برنامه اولویت دار بوده و برای رسیدن به نقطه مطلوب از تمام ظرفیت ها بهره برداری خواهد شد و در این راستا هدف ما کاهش نرخ بازماندگان از تحصیل و بی سوادی در استان است و کسانی که در گذشته به هر دلیل از گردونه آموزش رایگان خارج شده اند امروز بزرگسالانی هستند که باید آموزش با کیفیت، رایگان و متناسب با شرایط سنی، شغلی و اجتماعی در اختیارشان قرار گیرد .
شاه حسینی با اشاره به شفاف سازی فعالیت ها ، کلاس ها و عملکرد آموزش دهندگان تاکید نمودند : استفاده بهینه از نیروی انسانی یکی از اولویت های مهم آموزش وپرورش بوده و موضوع مهم مشارکت حداکثری شرکاء ، معتمدین و خیرین محلی برای آموزش های اثر بخش و آینده نگر باید بیش از پیش مورد توجه قرارگیرد.
در ادامه معاون سوادآموزی و دبیر گروه بهبود کیفیت استان سمنان با بیان آمار و اطلاعات سرشماری سال 1395 و تعداد افراد بی سواد و کم سواد گروه های سنی سیاست ها و راهبردهای سازمان نهضت سوادآموزی در سال 1401 را تشریح و برای تحقق راهبردهای جدید بویژه تشکیل حلقه های میانی از همه اعضاء گروه خواست با تمام ظرفیت و توان حوزه سوادآموزی را درسطح استان و شهرستان/منطقه یاری و همراهی نمایند.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان نقش و اهمیت شورای پشتیبانی سوادآموزی بعنوان یکی از مهمترین ارکان تصمیم گیری وتصمیم سازی و توانایی این شورا برای بسیج کردن ظرفیت های فراسازمانی استفاده از تمامی امکانات مادی و معنوی درون سازمانی وتقویت سوادآموزی مدرسه محوربرای ایجاد پویش های سواد و مهارت بزرگسالان در خانه و مدرسه تاکید و مشارکت حداکثری معاونین آموزشی و پرورشی و تربیت بدنی را مطالبه نمودند.
نظر دهید