محمد رحمتی مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان: مبارزه با بی سوادی یک هدف مقدس و ارزشمند است.
مدیرکل آموزش پرورش استان گیلان گفت: نهضت سوادآموزی همگام با رسالت اصلی خویش یعنی مبارزه با بی سوادی، رویکردهای جدیدی را در پیش گرفته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سوادآموزی گیلان ، محمد رحمتی مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در نشست هم اندیشی با همکاران حوزه سوادآموزی گفت: از اهداف عالی نظام اسلامی، گسترش سواد است و این هدف متعالی در کشور توسط نهضت سوادآموزی تحقق یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه جایگاه جمعیت باسوادی استان در کشور وضعیت خوبی دارد تصریح کرد: برای تحقق هدف ریشه کنی بی سوادی، باید تمام حوزه های داخلی آموزش و پرورش یار و یاور معاونت سوادآموزی باشند و روسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق نیز بیش از پیش برنامه ها و فعالیت سوادآموزی را پشتیبانی و پیگیری نمایند.
رحمتی در بخش دیگر از سخنان خود گفت: امروز نهضت سوادآموزی در کنار مبحث سواد، رویکرد ها و برنامه های جدیدی را بر اساس نیازهای سوادآموزان اجرا می کند، در همین راستا مراکز یادگیری محلی شعار سوادآموزی در کنار مهارت آموزی را محقق نموده و سوادآموزان همسو با آموزش سواد طرح های مختلفی را به صورت رایگان آموزش می بینند.
سیروس محمدی معاون سوادآموزی استان گفت: جمعیت باسوادی استان در گروه سنی هدف (49-10 سال) بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از سازمان نهضت سوادآموزی، 98% است. وی تصریح کرد: برای هدایت افراد بی سواد باقیمانده، به حمایت های درون و برون سازمانی نیاز است. محمدی در ادامه افزود: تولید محتوا بر اساس علایق و نیاز سوادآموزان از برنامه هایی است که گیلان از جمله استان های پیشتاز در این بخش است، تولید مجموعه کتاب دوره سوادآموزی ویژه کشاورزان، تدوین کتاب تولید در خانه و پرورش کرم ابریشم ویژه نوغانداران از جمله آخرین آثار تولیدی معاونت است.
معاون سوادآموزی استان گسترش و کیفیت بخشی فعالیت های مراکز یادگیری محلی را ازجمله برنامه های اصلی این معاونت در سال جاری عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 6 مرکز یادگیری محلی در شهرستان های آستانه اشرفیه(غیردولتی)، تالش، رشت (2 مرکز در ناحیه یک)، فومن و صومعه سرا فعال هستند. وی در خصوص وضعیت کلاس های آموزشی در شرایط کنونی نیز گفت: به طور معمول حدنصاب ثبت نام برای هر کلاس در دوره های سوادآموزی بیشتر از 10 نفر نبوده و سوادآموزان با رعایت پروتکل های بهداشتی می توانند در کلاس ها حضور یابند؛ با این حال در صورت نیاز از روش های مجازی و تلفیقی نیز در این حوزه استفاده خواهد شد.
در ادامه جلسه هر یک از حاضرین به بیان نکته نظرات خود پرداختند.
نظر دهید