جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/07/23 - 08:51
  • - تعداد بازدید: 227
  • - تعداد بازدیدکننده: 221
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

قم-سوادآموزی پیش از آنکه یک خدمت اجتماعی باشد یک درمان اجتماعی است.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش استان قم در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری درسالن کرامت استانداری قم: سوادآموزی پیش از آنکه یک خدمت اجتماعی باشد یک درمان اجتماعی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان قم، حجت الاسلام و المسلمین قاسمی نیا در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده که با حضور مدیران کل، مسئولان و نمایندگان بیش از ۳۰ دستگاه و نهاد اجرایی استان در سالن کرامت استانداری قم برگزار گردید، با تاکید بر نقش انسداد مبادی بی سوادی در کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی، سوادآموزی را متعلق به تمام دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی و اجرایی استان دانست و افزود: اساس امر سوادآموزی که در پیام رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و تاکیدات و توصیه های حضرت امام خامنه ای (مدطله العالی) نیز به خوبی نمایان است، بر اصول مردمی بودن، تکلیف مداری و داشتن روحیه جهادی وبسیجی استوار است.

وی خاطرنشان کرد در سال های گذشته سوادآموزی استان قم توفیقات استانی و ملی خوبی را کسب نموده که این مهم، پس از لطف خداوند و عنایات خاصه اهل بیت (علهیم السلام) و حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)، نتیجه تعامل، همراهی و پیگیری دستگاه های اجرایی سطح استان در این خصوص است.

قاسمی نیا با ارائه گزارشی از روند فعالیت های در حال انجام، تمرکز بر کیفیت بخشی به فعالیت ها و پوشش حداکثری حجم ابلاغی، مشارکت جویی و جهت دهی به فعالیت سواد آموزان، حضورفعال و میدانی مدیران مدارس و نظارت شایسته بر عملکرد آموزش دهندگان را از جمله برنامه های سوادآموزی استان قم در سال جدید دانست.

وی خواستار توجه ویژه اعضای کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده به اجرای هر چه مطلوب تر خدمات نهضت سوادآموزی شد و افزود: در راستای انسداد مبادی بی سوادی و جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان، طرح های تشویقی و حمایتی دستگاه های اجرایی می تواند راهگشا و موثر باشد.

قاسمی نیا تصریح کرد سوادآموزی پیش از آنکه یک خدمت اجتماعی باشد یک درمان اجتماعی است و ضرورت دارد در راستای کنترل انحرافات و پیشگیری از ناهنجاری های اجتماعی به طور ویژه به آن پرداخته شود.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم در بخش دیگری از این جلسه با طرح موضوع سوادهای چندگانه، نگاه اسلام به مقوله سواد و دانایی را فراتر از مرحله خواندن و نوشتن دانست و افزود : سرانجام بخشی همراه باکیفیت به گام نخست سوادآموزی و ضرورت گذر از سواد پایه و رسیدن به علم نافع و سوادآموزی کاربردی فردی و گروهی و اجتماعی نیازمند یک خرد و هم اندیشی جمعی و عالمانه است که با همین هدف سازمان نهضت سوادآموزی کشور در حال برنامه ریزی و تهیه و تدوین نقشه راه برای گام دوم نهضت سوادآموزی با تکیه بر مردم محوری است.

قاسمی نیا خاطرنشان کرد در ادامه تعاملات بین دستگاهی از همه اعضای محترم کارگروه انتظار داریم در راستای شناسایی و دعوت و ثبت نام و آموزش به بی سوادان و کم سوادان خود را مکلف بدانند و به ترویج و تقویت گفتمان ضرورت سواد در توسعه فردی و اجتماعی کمک کنند.

وی ترویج و تقویت گفتمان سواد در جامعه را یکی از ابزار های موثر و پیش برنده برای قوی شدن کشور و دستیابی به تمدن نوین اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: در موضوع مبارزه با جهل و بی سوادی، مشارکت و احساس تکلیف همه افراد حقیقی و حقوقی و دستگاه های اجرایی یک وظیفه شرعی و سازمانی است که منجر به توسعه آگاهی و فرهنگ سازی در سطح جامعه می شود.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش قم در پایان با قدردانی از استاندار و رییس شورای پشتیبانی سوادآموزی استان و معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری به خاطر نگاه ویژه به سوادآموزی و باور عملی به معضلات و آسیب های فردی و اجتماعی وفرهنگی بی سوادی، ابراز امیدواری کرد با همراهی همه دستگاه های اجرایی بتوانیم درنزدیک ترین زمان به سرانجام بخشی بی سوادی نائل شویم وبرای برداشتن گام هایی نو خود را مهیا سازیم.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 8406
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/07/23 08:51
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین