جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1397/10/11 - 12:21
  • - تعداد بازدید: 654
  • - تعداد بازدیدکننده: 268
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

قائمی، معاون سوادآموزی استان اصفهان: منشاء اغلب آسیب های اجتماعی بیسوادی است.


به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل ازاداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان همزمان با ایام سالروز گرامیداشت نهضت سواد آموزی به فرمان امام خمینی ( ره) جلسه ای به این مناسبت در سالن شهید مطهری اداره آموزش وپرورش ناحیه 4 با حضور امید قائمی معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش استان اصفهان و بابایی رییس اداره سنجش نهضت سواد آموزی و کریم کمال مدیر آموزش وپرورش ناحیه 4ومعاونین و وجمعی از مسئولین و فخرالهی رئیس اداره نهضت سوادآموزی ناحیه وآموزشیاران نهضت سواد آموزی برگزار شد.




 امید قائمی معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش ناحیه 4 از نظر تراکم جمعیتی دربین نواحی استان اصفهان خاص است اظهار داشت : "ناحیه 4 به حمدالهی از تحرک و پویای بسیار خوبی در این زمینه برخوردار است و همچنین دارای پتانسیل پیشرفت باسوادی نیز می باشد . "


وی در ادامه افزود : امروزه به دلایل زیادی سواد آموزی دارای اهمیت می باشد یکی از این دلایل این است که منشا همه آسیب های اجتماعی و مادر همه گرفتاریها بیسوادی است جامعه ای که در آن  سواد وجود دارد اختلافات و درگیری ها و ... کمتر می باشد و تربیت فرزندان و حقوق شهروندی نیز به بهترین نحو انجام خواهد شد.


امیدقائمی گفت : سواد آموزی یکی از نهادهای انقلابی است و آنطور که آمار نشان می دهد پس از انقلاب بیش از 16 میلیون نفر در ایران بیسواد بوده اند و حتی فاصله سواد بین زنان ومردان به شدت بالا بود که پس از فرمان امام خمینی(ره) و همت و تلاش آموزشیاران نهضت سواد آموزی آمار بیسوادی کمتر شددراین حالی است که سواد آموز با تمام دغدغه ها ی درون خانواده اش سرکلاس درس حاضر می شود و آموزش می بیند که جذب آنهانیز با شرایط مدارس بسیار متفاوت می باشد."


وی در ادامه گفت : اختلاف درصدی باسوادی بین مناطق شهری و روستایی بالغ بر 55 درصد از فعالیتها به روستاها اختصاص داده شده است وهمچنین در کمک به نظام آموزش رسمی کشور تعداد 1 میلیون و 329 هزار نفر از دانش آموزان لازم التعلیم از طریق سواد آموزی باسواد شده اندو به جلگه آموزش وپرورش پیوستند که این خود نکته قابل توجه و دارای اهمیت در بحث سواد آموزی است.


امیدقائمی افزود : یکی از دغدغه های سواد آموزی انسداد مبادی بیسوادی است که متأسفانه همچنان ادامه دارد و مشکلات ترک تحصیل و بیسواد ماندن دانش آموزان باعث شده که سواد آموزی همچنان ادامه داشته باشد و بازگرداندن این دانش آموزان به بدنه آموزش و پرورش نیز خود مشکل بزرگی است.


وی در ادامه گفت : بیش از 8 میلیون نفر از بیسوادان جامعه با به پایان رساندن دوره تکمیلی نهضت سواد آموزی معادل با سوم ابتدایی باسواد شده اند و تقریبا بیش از 50 تا 60 نفر در استان اصفهان از مرحله سواد آموزی شروع کردند و امروزه خود از کار آفرینان موفق هستند و بیش از 20 تا 30 درصد از آنها نیز جز فرهنگیان توانمند آموزش وپرورش هستند.


وی در ادامه افزود : طبق بررسی های انجام شده سالهای آموزشی مقطع ابتدایی 6 سال است در حالی که در نهضت سواد آموزی علاوه بر اینکه فراگیران بزرگسال هستند،  تعداد سالهای آموزش کمتر از 6 سال و در حدود 600 ساعت می باشدکه نشان از توانمندی سواد آموزی و آموزشیاران می باشد.


معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان در پایان گفت :  امید است با تدابیری که اندیشیده می شود روزی به ریشه کن کردن بیسوادی در کشور دست یابیم .


گفتنی است در این برنامه علاوه بر جلسه پرسش وپاسخ از آموزشیاران نهضت سواد اموزی تجلیل به عمل آمد.




  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 2423
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1397/10/11 12:21
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین