علیرضا کریمیان، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران : باید از ابتکارات و ظرفیت نو و خلاقانه دانشجو معلمان در امر آموزش های بزرگسالان استفاده کنیم
نشست تخصصی تبیین «نخستین فراخوان بینالمللی رهیافت های نوین سوادآموزی در زیست بوم جدید» در شهر تهران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، نشست تخصصی تبیین «نخستین فراخوان بینالمللی رهیافت های نوین سوادآموزی در زیست بوم جدید» به همت ادارهکل آموزش و پرورش شهر تهران و با همکاری معاونت سوادآموزی با حضور علیرضا عبدی، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی، همچنین علیرضا کریمیان، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران و حافظی، رئیس پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان و سیده نازنین فاطمه نقیب السادات، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش شهر تهران و جمعی از مدیران آموزش و پرورش مناطق و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان، برگزار شد.
علیرضا کریمیان، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵٧؛ انقلاب اسلامی وارد مرحله ساختارسازی شد و در آن زمان سازمان های مختلفی شکل گرفت یکی از مهم ترین این سازمان ها، را سازمان نهضت سوادآموزی برشمرد که تشکیل آن برای تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی نیاز بود.
وی با بیان اینکه می بایست به موضوع سواد خواندن و نوشتن برای مردم، به طور جدی فکر شود به همین خاطر کارهای بزرگی در سراسر کشور شکل گرفت و جهادگران سوادآموزی مانند طبیب دوار، وارد جهاد این میدان شدند و با مراجعه به افراد آنها را به برنامه های سوادآموزی دعوت می کردند که منجر به باسوادی جمع کثیری از مردم حتی در مناطق دوردست شد.
وی تصریح کرد: امروز به همت همکاران ساعی در سازمان نهضت سوادآموزی به نرخ ٩٧ درصد باسوادی در کشور رسیده ایم و یک گام مهم دیگر شناسایی و متقاعد کردن افراد بی سواد موجود است که امیدواریم با رویکردهای جدید این سازمان و نگاه فاخر رئیس سازمان سواد آموزی، محقق شود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: باید توجه داشت بعد از باسواد شدن آن ٣ درصد باقیمانده هم ماموریت این سازمان تمام نمی شود و باید از ظرفیت ممتاز و منابع ارزشمندی که در حوزه سوادآموزی دارا هستیم، در زمینه آموزش به بزرگسالان استفاده کنیم.
کریمیان با اشاره به اینکه رشد فناوری زندگی انسان را تغییر داده است ادامه داد : جامعه امروز نیازمند آموزش های مختلف در مباحث فناورانه، فرهنگی و اجتماعی است که سازمان نهضت سوادآموزی باید آن را به عهده بگیرد تا نسل بزرگسال ما از سواد رسانه، سواد مالی و.... برخوردار باشد، که این مهم نیازمند همکاری سایر ارگان ها، نهادها و سمن هاست.
کریمیان سازمان سوادآموزی را مجموعه فاخر و اثرگذاری دانست که دارای نیروی انسانی توانمند است و خاطرنشان کرد: در کشور ظرفیت های بالقوه فراوانی داریم که می توانیم در موضوعات مهمی چون سوادآموزی و آموزش بزرگسالان به کار بگیریم. وی با بیان اینکه باید از ابتکارات ریاست سازمان سوادآموزی و ظرفیت نو و خلاقانه دانشجو معلمان در این زمینه استفاده کنیم گفت: برگزاری این نشست تخصصی در دانشگاه فرهنگیان آغاز یک تعامل خوب میان سازمان سوادآموزی و دانشگاه فرهنگیان برشمرد.
وی اضافه کرد: فراخوان بینالمللی «رسا» بازخوردها و استقبال فراوانی در سطح بین الملل داشته که امیدواریم آغاز یک راه بسیار روشن باشد.
حافظی رئیس دانشگاه فرهنگیان نیز در ابتدای این نشست ضمن خیر مقدم به فرهنگیان شهر تهران، با تاکید بر همکاری های متقابل؛ ریشه کن کردن بی سوادی را عاملی برای تحقق حیات طیبه در جامعه و حیات طیبه را زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دانست.
نظر دهید