علیرضا عبدی در جلسه وبینار با معاونین سوادآموزی استانهای کشور : یکی از آوردهای فراخوان بین المللی رهیافت های نوین سوادآموزی در زیست بوم جدید ( رسا ) رسیدن به یک نقطه اشتراکی دانشی در روشها ، مدلها و متدها است
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از فرصت جدید کلاسگذاری تا پایان سال جاری خبر داد .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی ، جلسه وبینار با حضور علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان و معاونین و مدیران سازمان و معاونین سوادآموزی استانهای کشور برگزار گردید.
علیرضا عبدی در این جلسه ضمن خوش آمدگویی به معاونین سوادآموزی استانها ، اعیاد شعبانیه را محضر همه حاضرین تبریک و تهنیت عرض کرد .
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ضمن توضیحاتی در خصوص کلاسگذاری گفت : با توجه به اینکه زمان محدود است و فرصت در نظرگرفته شده نهایتاً تا پایان سال می باشد لازم است معاونین استانها در مهلت مقرر کلاسگذاری و پالایش سوادآموزان را به نقطه مطلوب برسانند و اجرای درست و به موقع کلاسگذاری از ملاک های ارزیابی استانها خواهد بود .
علیرضا عبدی با اشاره به نخستین فراخوان بین المللی رهیافت های نوین سوادآموزی در زیست بوم جدید (رسا ) افزود : این طرح هم که از گام های جدید مردمی سازی نهضت سوادآموزی است برگرفته از فرمان امام خمینی (ره) و خواسته مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و دغدغه دولت و وزارت آموزش و پرورش است و به صورت بین المللی برگزار خواهد شد و یکی از آوردهای طرح رسا این است که بتوانیم در روشها ، مدلها و متدها به یک نقطه اشتراکی دانشی برسیم . بنابراین لازم است معاونین استانها گفتمان سازی این طرح را جدی بگیرند و همانطور که با برگزاری نشست خبری در سطح ملی این طرح معرفی شد در سطح استانها هم با برگزاری جلسات و نشست ها با مدیران کل و رؤسای دانشگاهها و ... به معرفی طرح اهتمام ویژه ای داشته باشند .
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی د در ادامه خاطر نشان کرد : در بازبینی سالی که گذشت لازم است هریک از اعضای معاونین و تیم سوادآموزی استانها عملکرد نهضت در استان خود را بررسی و ایده ها و نقطه نظرات خود را برای سازمان ارسال نمایند و برای این کار می توانند از مدل swot استفاده نمایند و این مستلزم شناخت کامل از مسائل سوادآموزی می باشد . همچنین برنامه های و فعالیت های سال آینده استان را طراحی و برنامه های طراحی شده را به راهبرد ، راهکار و برنامه عمل تبدیل و ارسال نمایند و در عین حال عملکرد سازمان نهضت سوادآموزی را در سطح ملی و در سالی که گذشت مورد نقد و بررسی قراردهند .
شایان ذکر است در این جلسه توسط اعضاء حاضر ، توضیحات مبسوط و کاملی در خصوص کلاسگذاری و نحوه پالایش اسمی سوادآموزان ، نحوه شرکت و ارسال آثار در فراخوان بین المللی رهیافت های نوین سوادآموزی در زیست بوم جدید ، برنامه ملی ایران سبز ؛ ایران قوی ، گفتمان سازی سوادآموزی ، نحوه تخصیص بودجه به استانها ، مراکز یادگیری محلی ، نحوه ارزیابی عملکرد استانها و مسائل مربوط به حوزه سوادآموزی عنوان و به سؤالات و دغدغه های معاونین در این موارد پاسخ داده شد .
نظر دهید