علیرضا عبدی : یکی از محلهای جذاب در رابطه با ارائه رهیافتهای نوین سوادآموزی دانشگاه است، به ویژه دانشگاه فرهنگیان که دارای اولویت خاصی است
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در نشست تبیین رویداد بینالمللی رهیافتهای نوین سوادآموزی : یکی از محلهای جذاب در رابطه با ارائه رهیافتهای نوین سوادآموزی دانشگاه است، به ویژه دانشگاه فرهنگیان که دارای اولویت خاصی است
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی ، نشست تخصصی تبیین «نخستین فراخوان بینالمللی رهیافت های نوین سوادآموزی در زیست بوم جدید» در شهر تهران به همت اداره کل آموزش و پرورش و با همکاری معاونت سوادآموزی ، با حضور علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی، علیرضا کریمیان؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، حافظی؛ رئیس پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان، و جمعی از مدیران سازمان نهضت سوادآموزی و مدیران مناطق آموزش و پرورش و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان، برگزار شد.
علیرضا عبدی در همایش تبیین رویداد بینالمللی رهیافتهای نوین سوادآموزی در زیست بودم جدید اظهار کرد: یکی از محلهای جذاب در رابطه با ارائه رهیافتهای نوین سوادآموزی دانشگاه است، به ویژه دانشگاه فرهنگیان که دارای اولویت خاصی است و از حضور دانشجویان بسیار خوبی بهرهمند است.
وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان و جریان معلمی، جریانی بسیار مهم است، گفت: یکی از ابعاد اهمیت این دانشگاه تربیت نسل است، اما بعد دیگر آن نقشآفرینی خود دانشجویان در آینده کشور است. اگر نگاهی به ترکیب سیاستمداران کشورمان بیاندازیم، شاهد خواهیم بود که حداقل نیمی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی معلم هستند و در فراکسیون فرهنگیان حضور دارند. همچنین یک سوم فرمانداران، بخشداران نیز از بین فرهنگیان هستند، با این اوصاف در نتیجه آینده کشور فقط و فقط در آموزش و پرورش طراحی، ترسیم و مدیریت خواهد شد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه آینده کشور اگر در دست دانشجویان باشد، مدیریتی را طلب میکند که هم مسئله محور باشد و هم حل مسئله را در پی داشته باشد، عنوان کرد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در فرمایشات اخیر خود به نکتهای بسیار مهم که مخصوص دانشجویان بود اشاره کردند و آن نکته چیزی نبود جز حرکت در مسیر حل مسئله که بسیار موضوع حائز اهمیتی است.
وی ادامه داد: اگر قرار است حل مسئلهای صورت گیرد، مسئولان باید مسائل بزرگ کشور را با دانشجویان به اشتراک بگذارند.
عبدی با اشاره به روند شکلگیری نهضت سوادآموزی خاطرنشان کرد: نهضت سوادآموزی در سال ۱۳۵۸ که تاسیس شد، جریانی بسیار شاداب بود که در حوزه سوادآموزی فعالیت داشت و از تمامی ظرفیتها نیز استفاده کرد. ماحصل آن این بود که امروز به نقطهای رسیدهایم که فقط ۳ درصد از جامعه ما سواد خواندن و نوشتن ندارند، اما موضوع حائز اهمیت بعدی این است که ما وارد دنیایی شدهایم که صرفا سواد خواندن و نوشتن پاسخگوی زندگی دنیوی نیست و باید سواد های جدید را آموخت. امروزه باید بازتعریفی از سواد داشته باشیم و این بازتعریف باید توسط دانشجویان امروز که مسئولان فردا هستند انجام شود؛ پس باید در این حوزه طرح و ایده داشت، پژوهش کرد و مقاله نوشت تا به نتیجه نهایی برسیم.
نظر دهید