علی میرزایی فرماندار ساوه از امتحانات پایانی سوادآموزی شهرستان ساوه بازدید کردند بازدید معاون سوادآموزی استان مرکزی و فرماندار ساوه از امتحانات پایانی سوادآموزی شهرستان ساوه
علی میرزایی فرماندار ساوه به همراه حسین میرزایی معاون مدیرکل و رئیس سنجش نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی و همچنین ابراهیم فراشیانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه از برگزاری امتحانات پایانی سوادآموزان نهضت سوادآموزی شهرستان ساوه بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی استان مرکزی علی میرزایی فرماندار ساوه به همراه حسین میرزایی معاون مدیرکل و رئیس سنجش نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی و همچنین ابراهیم فراشیانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه از برگزاری امتحانات پایانی سوادآموزان نهضت سوادآموزی شهرستان ساوه بازدید نمودند.
در این بازدید حسین میرزایی به برگزاری امتحانات با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی تاکید کردند و بازدید فرماندار ساوه را به عنوان رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان، بسیار باارزش دانست و گفت: باید همه مسئولین به ویژه اعضای ستاد امتحانات در بازدید از حوزه های آزمون جدیت داشته باشند.
در حاشیه این بازدید علی میرزایی فرماندار ساوه گفت: ماهیت صنعتی و به تبع آن مهاجرپذیری شهرستان ساوه باعث افزایش جمعیت این شهرستان در یک دهه اخیر شده و این روند همچنان ادامه دارد، از این رو در کنار تامین زیرساخت های لازم برای معیشت جمعیت مهاجر، مساله سوادآموزی افراد نیز در دستور کار مسئولان قرار دارد.
فراشیانی مدیر آموزش و پرورش ساوه نیز گفت: براساس سرشماری سال 1395 از جمعیت 285 هزار نفری شهرستان ساوه 8 هزارو 237 نفر را بی سوادان مطلق که توانایی خواندن و نوشتن ندارند، تشکیل می دهند.
نهضت سوادآموزی شهرستان ساوه در سالهای اخیر فعالیت های موثری با بهره گیری از ظرفیت آموزش دهندگان در راستای باسواد شدن یا بازیابی توان خواندن و نوشتن افراد بیسواد به خصوص در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال به عمل آورده و به صورت میانگین سالانه ۶۰۰ نفر در این شهرستان وارد دنیای خواندن و نوشتن می شوند.
امروز (سه شنبه سوم تیر) برگزاری آزمون پایانی دوره تحکیم فراگیران در مدرسه شهید پیران ساوه برگزار شد که هدف از آن بازیابی توان خواندن و نوشتن افرادی بود که به دلایلی این مهارت ها را فراموش کرده اند و همین مساله بهانه ای شد تا در مورد فعالیت های نهضت سوادآموزی شهرستان ساوه با مدیر آموزش و پرورش گفت و گو کنیم.
«ابراهیم فراشیانی» به خبرنگاران، گفت: شمار بیسواردان مطلق این شهرستان بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ خورشیدی هشت هزار و ۲۳۷ نفر است که کار آموزش آنها به خصوص در رده سنی بین ۱۰ تا ۴۹ سال در دستور کار نهضت سوادآموزی قرار دارد.
وی افزود: پارسال با تلاش های نهضت سواد آموزی شهرستان و آموزش دهندگان ۶۰۰ فرد بیسواد توانایی خواندن و نوشتن را با گذراندن دوره های تحکیم بازیافتند.
به گفته او در برنامه امسال هم قرار است ۶۰۰ بیسواد دیگر در ساوه تحت آموزش قرار گیرند.
فراشیانی اظهار کرد: برای باسواد کردن جامعه هدف در شهرستان ساوه ۴۵ نیروی آموزش دهنده به صورت آزاد فعالیت می کنند که اغلب آنها دارای مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های علوم تربیتی، ادبیات، روانشناسی و... هستند و همچنین دوره های جهاد دانشگاهی را فراگرفته اند.
وی ادامه داد:همچنین برای فراگیران، دوره های آموزش مقدماتی و آشنایی کار با رایانه برگزار می شود و آموزش های مرتبط با امور بانکی از قبیل کارت به کارت و استفاده از سایر خدمات بانکی برای افراد تحت پوشش نیز در دستور کار است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: دوره های آموزش سوادآموزی برای اتباع خارجی مقیم ساوه و اردوگاه شهید ناصری با عنوان دوره های کمیساریا برگزار می شود که از مرداد امسال ۶۰ جلسه آموزشی در دستور کار است.
وی گفت: ارائه آموزش ها برای اتباع خارجی نیز در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال انجام می شود که طبق تفاهمنامه منعقده با سازمان ملل در ۲ حالت کمیساریا (درون اردوگاه شهید ناصری) برای افراد دارای کارت شناسایی معتبر و همچنین برای افرادی که گذرنامه و برگه حمایتی دارند در رده آموزشی اتباع معمولی دوره های سوادآموزی و انتقالی برگزار می شود.
فراشیانی اظهار داشت: دوره های سوادآموزی با ۴۰۰ ساعت برابر با مدرک سوم ابتدایی، دوره انتقال هم با ۶۰۰ ساعت معادل پایه ششم و دوره تحکیم با ۷۰ ساعت بصورت غیرحضوری برای باسوادانی که مهارت خواندن و نوشتن را از یاد برده اند برگزار می شود.
وی گفت: امروز آزمون سوادآموزی دوره تحکیم در دبیرستان شهید پیران ساوه برگزار شد.
به گفته او، در ساوه چهره های موفقی وجود دارند که از طریق کلاس های نهضت سوادآموزی به مدارج عالی و اتمام تحصیلات تکمیلی رسیده اند و اکنون در ادارات و همچنین بدنه آموزش و پرورش مشغول به کار هستند و هر سال در جشنواره شهید رجایی از آنها تقدیر بعمل می آید.
شهرستان ساوه دارای چهار شهر و ۲۳۰ روستا در قالب ۲ بخش مرکزی و نوبران است و اکنون ۵۴ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی دارد.
نظر دهید