سیروس محمدی معاون سوادآموزی استان گیلان خبر داد: اجرای طرح باسوادی زنان و دختران روستایی و عشایری برای دومین سال متوالی در استان
حجم ابلاغی طرح باسوادی زنان و دختران روستایی و عشایری استان در سال جاری 525 نفر اعلام شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل ازکارشناس ترویج سوادآموزی، سیروس محمدی در جلسه مشترک با اداره امور عشایر استان گفت:طرح باسوادی زنان و دختران روستایی و عشایری برای دومین سال متوالی و با هدف گسترش عدالت آموزشی در 8 شهرستان آستارا، تالش، رضوانشهر، سیاهکل، شفت، صومعه سرا، فومن و ماسال اجرا خواهد شد. وی تاکید کرد: زنان و دختران روستایی و عشایری نیز هم پای مردان خانواده خود فعالیت می کنند و با آموزش مهارت سواد در تولیدات دامی و کشاورزی از روش های جدید علمی استفاده خواهندکرد که باعث سوددهی بیشتر می شود.
وی افزود: حجم ابلاغی اعلام شده از سوی سازمان 525 نفر است و 53 آموزش دهنده ای که دوره های آموزشی طرح را گذرانده اند، مسئولیت آموزش این افراد را برعهده دارند. معاون سوادآموزی استان خاطرنشان کرد: در سال اول اجرای طرح 300 نفر تعیین شده بود و در 5 شهرستان و با مشارکت 45 آموزش دهنده صورت پذیرفت.
فرامرز هادی زاده رییس اداره امور عشایر استان در این جلسه گفت: در سال 87 جمعیت عشایر گیلان 619 خانوار در دو شهرستان تالش و رودبار اعلام شد و بر اساس مطالعات سازمان امور عشایر کشور جمعیت عشایر گیلان 5274 خانوار است که قرار بود توسط مرکز آمار ایران در سال 98 به صورت ثبت میدانی و یا سیستم الکترونیک بر مبنای اطلاعات ثبت شده توسط عشایر اعلام گردد که هنوز تحقق پیدا نکرده است؛ بدیهی است در صورت تحقق این امر، خدمات بهتری به عشایر داده خواهد شد؛ در حال حاضر بیشترین جمعیت عشایر در شهرستان تالش و کمترین در شهرستان صومعه سرا مستقر هستند.
هادی زاده تصریح کرد: خدماتی از قبیل مرمت راه های عشایری، آب رسانی مناطق عشایری، بیمه دام عشایر، بیمه اجتماعی، تأمین نفت سفید، یارانه آرد خانه پز عشایری، سوخت فسیلی و سایر نهاده های دامی از جمله خدماتی است که به عشایر داده می شود.
رییس اداره امور عشایر استان ضمن استقبال از اجرای طرح مذکور، گفت: آماده همکاری با معاونت سوادآموزی در راستای اجرای طرح با سوادی زنان و دختران روستایی و عشایری هستیم.
نظر دهید