جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/12/03 - 09:54
  • - تعداد بازدید: 311
  • - تعداد بازدیدکننده: 305
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

سرپرست معاونت سواد آموزی استان کردستان رویکرد ها، عملکرد و میزان پوشش حجم ابلاغی دوره های مختلف را تشریح کرد .

سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش استان در نشست شورای پشتیبانی، رویکرد ها و هم چنین اولویت های کاری و پوشش حجم دوره های سواد استان در سال جاری را تشریح و گفت: حدود ۷۰ درصد حجم ابلاغی پوشش داده شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کردستان، گلبهار خسروی در نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی استان که به ریاست استاندار کردستان برگزار شد، به تبیین جایگاه قانونی، اهداف و اختیارات شورای پشتیبانی سواد آموزی پرداخت و گفت: این شورا، اصلی ترین مرجع برنامه ریزی، راهبری، پشتیبانی و نظارت بر نحوه اجرای برنامه ریشه کنی بی سوادی است. 

 

وی با اشاره به تشکیل شورای عالی پشتیبانی سواد آموزی کشور پس از وقفه شش ساله و تاکیدات معاون اول رئیس جمهور در این نشست بر طراحی گام دوم نهضت سوادآموزی، خواستار تشکیل مستمر جلسات شورای پشتیبانی سواد آموزی در سطح استان و پیگیری ماموریت های محوله شد.

 

سرپرست معاونت سواد آموزی استان در ادامه به تشریح رویکرد های اولویت دار این حوزه در استان پرداخت و گفتمان سازی سواد آموزی، شتاب بخشی به با سوادی در گروه جامعه هدف، انجام پالایش اسمی بی سوادان ، تسهیل نقش آفرینی حلقه های میانی بر اساس سواد آموزی مردمی محور، فعال سازی جلسات شورای پشتیبانی، بهبود کیفیت و ستاد امتحانات، پوشش حجم ابلاغی تعیین شده در سال جاری، تشکیل حلقه های کتابخوانی در راستای استفاده از اوقات فراغت و تثبیت سواد و تبلیغ و ترویج برنامه ها و فعالیت های سواد آموزی را از مهم ترین اولویت های کاری عنوان کرد.


 
به گفته وی اجرای دوره های توانمند سازی برای آموزش دهندگان و ناظرین آموزشی، اجرای برنامه های سواد اموزی، مهارت آموزی، حرفه آموزی در مراکز یادگیری محلی، نظارت و ارزشیابی، استفاده از ظرفیت سامانه سواد آموزی و تشکیل کلاس به روش تلفیقی را از دیگر اولویت های کاری سواد آموزی استان بر شمرد. 

خسروی در بخش دیگری از سخنان خود گزارشی از وضعیت سواد استان در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال به تفکیک شهرستان ها ارائه و اظهار داشت: میزان با سوادی جامعه هدف (گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال) تا پایان سال ۱۴۰۰،  ۹۶.۱۲ می باشد.

 

وی هم چنین گزارشی از پوشش دوره های سواد آموزی در سال گذشته نیز ارائه کرد و با بیان اینکه حجم ابلاغی سال گذشته، ۱۲ هزار نفر در دوره های مختلف بود، از تحقق ۸۹.۳۱ درصدی آن خبر داد و گفت: در سال جاری نیز حجم ابلاغی دوره های سواد آموزی استان ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر می باشد که کلاس گذاری و آموزش آن در حال انجام است.

 

سرپرست معاونت سواد آموزی استان در ادامه از پوشش حجم دوره های سواد استان نیز گزارشی ارائه کرد و گفت: بر اساس آمار استخراج شده از سامانه سواد آموزی استان تا تاریخ دوم اسفند ماه جاری در مجموع ۶۹.۹۷ درصد حجم دوره های سواد آموزی تحت پوشش قرار گرفته است که عملکرد استان در دوره سواد آموزی ۴۹.۳۲ درصد، دوره انتقال ۷۳.۴۳ درصد و دوره تحکیم نیز ۸۷.۱۸ درصد می باشد. 

خسروی از فعالیت تعداد ۶ مرکز یادگیری محلی سواد در استان خبر داد و با بیان اینکه تعداد ۴ مرکز به شیوه دولتی و ۲ مرکز نیز به صورت مشارکتی اداره می شود، گفت: مرکز یادگیری، واحد آموزشی تخصصی سواد آموزی است که بر اساس نیازسنجی محلی، به منظور ارائه آموزش های سواد پایه، آموزش مهارت های اساسی زندگی، حقوق شهروندی و مهارت های اجتماعی، توانمندسازی و ایجاد فرصت یادگیری برای مخاطبان بی سواد و کم سواد با استفاده از ظرفیت های محلی و منطقه‌ای فعالیت می نماید. 

 

سرپرست معاونت سواد آموزی استان در بخش دیگری از سخنان خود چالش های پیش روی این حوزه را نیز تشریح و در ادامه ضمن تبیین حدود انتظارات سواد آموزی از اعضای شورای پشتیبانی، درخواست معاونت از هر کدام از دستگاه ها را به تفکیک بیان کرد و خواستار همراهی و مساعدت شرکا در اجرای برنامه ها شد. 

 

وی هم چنین در خاتمه، مصوبات و درخواست های معاونت سواد آموزی استان از شورای پشتیبانی را مطرح کرد و ضمن اعلام آمادگی مدیران و نمایندگان دستگاه های عضو برای همکاری، پیرامون نحوه اجرا و پیگیری اقدامات بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 7313
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/12/03 09:54
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین