سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش استان کردستان: نظارت بر کلاس های سواد آموزی در اولویت برنامه های استان قرار دارد .
سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش استان نظارت بر اجرای فعالیت های سواد آموزی و مراحل کلاس گذاری و آموزش را از اولویت های کاری این حوزه بر شمرد و گفت: اقدامات نظارتی به صورت حضوری و غیر حضوری در سطح استان و شهرستان انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کردستان، غلامعلی کرمی نیاز در نشست شورای هماهنگی معاونت سواد آموزی استان، نظارت را به عنوان بخشی از فرایند جذب، آموزش و ارزشیابی عنوان کرد که بر اساس شیوه نامه مدیریت و راهبری فعالیت های سواد آموزی، ابلاغی از سوی سازمان نهضت سوادآموزی در دستور کار استان قرار دارد، گفت : اقدامات و فعالیت مناطق و کلاس گذاری دوره های سواد آموزی در سطح استان و شهرستان به صورت حضوری و غیر حضوری انجام می شود.
وی افزود: اقدامات نظارتی بر اساس مندرجات و سطوح قید شده در سامانه سواد آموزی و راهنمای ابلاغی، توسط همکاران حوزه سواد آموزی استان، مدیران و روسای آموزش و پرورش و روسای سواد آموزی شهرستان ها و هم چنین ناظرین آموزشی سواد آموزی به منظور رصد و پیگیری دقیق نحوه کلاس گذاری و آموزش به صورت مستمر انجام و بازخورد آن به مناطق منعکس و در سامانه سواد آموزی درج خواهد شد.
کرمی نیاز از ناظران آموزشی به عنوان بازوان اصلی نظارتی نام برد و اظهار داشت: وظیفه اصلی مسئولان سواد آموزی و ناظرین آموزشی تأیید کلاس ها و نظارت بر فرایند اجرای فعالیت ها در مراحل مختلف است.
سرپرست معاونت سواد آموزی استان هم چنین از تنظیم برنامه نظارتی و تقسیم کار برای همکاران سواد آموزی استان برای نظارت غیر حضوری و تماس با سواد آموزان برای رصد کلاس های تشکیل شده، نحوه ، زمان و مکان آموزش و هم چنین کیفیت برگزاری کلاس ها خبر داد و گفت : بر اساس برنامه تنظیم شده، ناظرین تعیین شده برای شهرستان در طی هفته، ضمن تماس با سواد آموزان و تکمیل فرم های نظارتی و درج آن در سامانه ، در پایان هفته گزارش جامع نظارتی را به دفتر معاونت ارائه و گزارش استان به سازمان نهضت سوادآموزی کشور منعکس خواهد شد.
وی شیوه برگزاری کلاس های سواد آموزی در سال جاری را به صورت تلفیقی، ترکیب دوره های سواد آموزی، انتقال و تحکیم عنوان کرد و با اشاره به تداوم ثبت نام تا ۱۵ اسفند ماه سال جاری، تحقق حجم پوشش ابلاغی را مهم ترین اولویت معاونت سواد آموزی عنوان کرد و از مدیران و روسای آموزش و پرورش و هم چنین مسئولان سواد آموزی شهرستان ها و مناطق خواست با بهره گیری از ظرفیت های درون و برون سازمانی در راستای اجرایی شدن برنامه ها تلاش نموده و فرایند شناسایی، جذب و آموزش سواد آموزان بر اساس شیوه نامه ابلاغی پیگیری شود.
نظر دهید