دومین مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در شهرستان استهبان در استان فارس افتتاح شد
معاون سواد آموزی فارس افزود :انقلاب اسلامی را باید پیش از هر چیز یک انقلاب علمی و فرهنگی دانست و نماد بارز وجهه علمی و فرهنگی بودن آن نیز همین نهاد و شجره طیبه سوادآموزی است .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل ازاداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس،دکتر بهزاد نوروزی چگینی در مراسم افتتاح مرکز یادگیری محلی "فجر" در شهرستان استهبان ،گفت:انقلاب اسلامی را باید پیش از هر چیز یک انقلاب علمی و فرهنگی دانست و نماد بارز وجهه علمی و فرهنگی بودن آن نیز همین نهاد و شجره طیبه سوادآموزی است .
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس ضمن اشاره به فعالیت دو مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در شهرستان استهبان گفت:سیاست معاونت سوادآموزی استان حفظ و گسترش کمی و کیفی این مراکز در سطح استان است ،زیرا معتقدیم وجود و فعالیت این مراکز باعث غنا بخشیدن به آموخته های سوادآموزان می شود.
وی افزود با توجه به تغییر جهانی معنای سواد و با توجه به شرایط خاص زندگی در قرن کنونی، مراکز یادگیری محلی می تواند بستر ساز و آماده کننده مخاطبان برای ورود به یک زندگی مطلوب،کم خطر و ایمن باشد و آنها را از چالش های خطر آفرین مانند بیکاری،ولنگاری و عوارض ناشی از آن دور سازد .
نوروزی چگینی گفت:با توجه به اینکه در این مراکز علاوه بر آموزش های معمول سوادآموزی،مهارتهای مختلف از جمله حرفه آموزی ،مباحث بهداشتی ،اجتماعی،حقوقی و ... آموزش داده می شود،در حقیقت باید گفت این مراکز محل تلفیق آموزش و مهارت است که این تلفیق هم باعث جذابیت و علاقه مندی مخاطبان می گردد و هم به آموخته هایشان عمق و غنا می بخشد.
فرماندار شهرستان استهبان نیز ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته در حوزه سوادآموزی گفت:کاستن از آمار بی سوادی و بالا بردن نرخ سواد در کشور و به تبع آن در شهرستان از اولویت های ما می باشد.
مهدی شرفی افزود: با توجه به اینکه نهادهای مختلفی با سوادآموزی قرارداد همکاری دارند، لازم است هر دستگاه و نهادی به وظایف محوله خود به خوبی عمل کند و اگر این اتفاق بیفتد یقیناً شاهد رشد نرخ باسوادی در شهرستان خواهیم بود.
رییس آموزش و پرورش استهبان نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های سوادآموزی این شهرستان گفت در حال حاضر حدود 400نفر در دوره های مختلف سوادآموزی جذب شده اند.
اصغر غنی گفت: مرکز یادگیری محلی فجر دومین مرکز یادگیری محلی در این شهرستان است و در هر مرکز حدود 80نفر سوادآموز تحت پوشش سوادآموزی هستند و آموزش های لازم مهارتی و حرفه ای و ...را می آموزند.
نظر دهید