جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1397/02/05 - 12:29
  • - تعداد بازدید: 761
  • - تعداد بازدیدکننده: 249
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

دستغیب مدیرکل امور بانوان استانداری فارس: لزوم جذب اعتبارات استانی برای توسعه سوادآموزی زنان و دختران عشایر فارس

مدیرکل امور بانوان استانداری فارس: لزوم جذب اعتبارات استانی برای توسعه سوادآموزی زنان و دختران عشایر فارس

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، سیده معصومه دستغیب درجلسه طرح توسعه سوادآموزی زنان و دختران عشایر فارس ، گفت: با وجود طرحهای خوبی که برای جامعه عشایر و به ویژه زنان عشایر اجرا و انجام گردیده ، اما هنوز هم مشکلات این حوزه زیاد است .


مدیر کل امور بانوان استانداری فارس افزود:  برای اجرای هرچه بهتر طرح توسعه سوادآموزی باید به گونه ای برنامه ریزی شود که مشاورین فرمانداریها نیز  با توجه به ارتباط آنها با فرمانداران و سایر ارگانها و نهادها از یک سو  و ارتباط موثر با اقشار مختلف جامعه از سوی دیگر، در اجرای این طرح وارد عمل شوند.


وی گفت:لازم است  علاوه بر اعتبار کشوری ،در زمینه جذب و تأمین اعتبار استانی برای این مهم نیز اقدام گردد و در این راستا می توان از شورای شهر استان،استانداری و فرمانداری نیز تأمین اعتبار نمود .


دستغیب با تاکید بر لزوم مساعدت و همکاری فرمانداریها در راستای طرح آموزش و توانمندسازی آموزش دهنده های سراسر استان ، گفت: می توان با اتخاذ سیاست های تشویقی نیز از مدیران مدارس به ویژه مدیران مدارس شبانه روزی در این راستا بهره برد.


معاون سوادآموزی استان فارس نیز در این جلسه گفت:  طرح توسعه سوادآموزی زنان و دختران عشایر در سال 1397در هفت استان اجرا خواهد شد که  البته در فارس برای سومین سال پیاپی اجرا می گردد.


عیسی ملک پور افزود:  روند اجرای این طرح به این صورت است که ابتدا باید 80نفر از آموزش دهندگان فعال در جامعه عشایری در حیطه های مختلف مورد تعلیم و آموزش قرار گرفته و توانمند گردند و سپس آنها 300نفر از زنان و دختران عشایر را آموزش داده و باسواد کنند.


وی یادآور شد:  این طرح تا پایان مرداد ماه سال97 باید اجرایی گردد.


مدیر کل امور عشایر استان فارس نیز با اشاره به اجرای طرح و برنامه های مختلف برای جامعه زنان ، گفت:زنان در جامعه عشایر وضعیت و شرایط متفاوت تری از سایر زنان دارند و در این قشر با مشکلات گوناگونی روبه رو هستیم که یکی از عمده ترین این مشکلات بی سوادی آنان است.


بهرامی  تاکید کرد: طرح توسعه سوادآموزی زنان و دختران عشایر می تواند گام بسیار مؤثری در راستای کاستن از این مشکلات و معضلات باشد.


وی خاطر نشان کرد: برای اجرای مطلوب تر این طرح شایسته است ،نهادها و ارگانهای دیگر نیز مشارکت کنند و در این زمینه زنان عشایر کوچنده در اولویت قرار دارند و لازم است زمان اجرای طرح  نیزموقعی باشد که عشایر در مکانی خاص اسکان می یابند و متمرکزتر هستند .


بهرامی گفت : در اداره امور عشایر تسهیلات بانکی برای زنان عشایر در نظر گرفته شده است که برای تشویق زنان به شرکت در این طرح می توان از این تسهیلات بانکی به عنوان یک عامل تشویقی استفاده کرد و زنانی که در طرح سوادآموزی شرکت می کنند را در اولویت پرداخت این تسهیلات قرار داد.


رئیس آموزش و پرورش عشایر استان نیز گفت: در سالهای اخیر دولت توجه ویژه ای به جامعه عشایر داشته و طرح بسیار خوبی نیز اجرا شده است که می توان به طرح شتاب بخشی به سوادآموزی جامعه عشایر اشاره کرد.


علی عسکر نجفی افزود:  با پیگیری و اجرای همین طرح ها و برنامه ها بود که آموزش و پرورش عشایر استان گام به گام پیشرفت کرد و به رتبه هفتم در کشور ارتقاء یافت.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 1841
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1397/02/05 12:29
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین