درجلسه کارگروه فعالیت های سوادآموزی استان قم آخرین وضعیت شیوه نامه برون سپاری و نقاط قوت و ضعف آن بررسی شد.
انعقاد قراردادباید با نظر کارگروه تخصصی و طبق ضوابط شیوه نامه واگذاری برون سپاری فعالیت ها به شرکت ها ،موسسات آموزشی نهادها و بخش های غیر دولتی باشد .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاون سوادآموزی استان قم ، جلسه ای با حضور روسای ادارات حقوقی ،ارزیابی عملکرد وبازرسی ،معاون پژوهش ،برنامه ریزی و توسعه منابع ،معاون سواد آموزی و کارشناس مسئولان سواد آموزی در سالن جلسات شهید حاج قاسم سلیمانی اداره کل آموزش و پرورش با موضوع بررسی آخرین وضعیت اقدامات و پیگیری ها عقد قرارداد ها با موسسات و آموزش دهندگان طرف قرارداد با فعالیت های سواد آموزی برگزار شد.
محمد رضا قاسمی نیا معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم به تبیین بندهای شیوه نامه برون سپاری پرداخت و عدم تضییع حقوق آموزش دهندگان وسواد آموزان را بسیار مهم دانست وشیوه نامه و دستورالعمل واگذاری فعالیت های سواد آموزی را که در تاریخ 1398/7/20 با شماره 42/98/2/1768 توسط معاون محترم وزیر و رییس سازمان نهضت سواد آموزی ابلاغ شده است ملاک عمل می باشد.
در این جلسه غضنفری رئیس اداره حقوقی و اسلامی رئیس اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد و مقدمی معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع مفاد شیوه نامه برون سپاری را مطرح کردند و کارشناسان موارد مبهم شیوه نامه و انتظارات را بیان نمودند .
معاون سواد آموزی استان جمع بندی مطالب رابرای پیگیری و اقدامات لازم به شرح زیر اعلام کرد:
1-سیاست برون سپاری فعالیت های سواد آموزی با هدف عدم ایجاد تعهد استخدام قرارداد می باشد.
2- انعقاد قراردادباید با نظر کارگروه تخصصی و طبق ضوابط شیوه نامه واگذاری برون سپاری فعالیت ها به شرکت ها ،موسسات آموزشی نهادها و بخش های غیر دولتی باشد .
3-معیار پرداخت حق الزحمه آموزش دهندگان در هردوره و درحال حاضر نتیجه محصولی است و بر اساس تعداد قبولی هریک از دوره ها و بر اساس آمار سامانه سواد آموزی محاسبه و پرداخت می شود.
4- ارزیابی مستمر و نظارت بر نحوه خدمات رسانی بر انجام تعهدات موسسات.
5- نظارت و بازدید مستمر از فرآیند فعالیت های سواد آموزی و آموزش.
6-موسسات طرف قرارداد باید با تمام آموزش دهندگان و به تفکیک دوره های سواد آموزی با آنان قرارداد منعقد نمایند و تعهدات طرفین امضا شود.
7-بهره مندی و جلب مشارکت آموزش دهندگان مجرب ،موفق و توانمند توسط موسسین طرف قرارداد و یا پیگیری و نظارت کارشناسان سواد آموزی .
8-پایش و ارزیابی عملکرد از فعالیت آموزش دهندگان برای هردوره قرارداد.
9-میزان نرخ و تعداد روزهای پرداخت حق بیمه آموزش دهندگان درهریک از دوره های سواد آموزی برای سال 1400با توجه به بخشنامه شماره 42/1400/2/468 تاریخ 1400/3/2 معاون محترم وزیر و رییس سازمان نهضت سواد آموزی می باشد.
نظر دهید