در سفر یک روزه معاون سواد آموزی استان کهگیلویه و بویر احمد : نشست اداری و بازدید آموزشی معاون سواد آموزی استان از شهرستان لنده
باقری نژاد در این جلسه گفت : سواد آموزی نیاز و ضرورت هر جامعه بوده و بی سوادی معضل بزرگی برای جامعه به حساب می آید که خود میتواند زمینه ساز معضلات بیشماری گردد .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویر احمد ، در سفر یک روزه معاون سواد آموزی و جمعی از همکاران ستادی به شهرستان لنده ، در جلسه شورای اداری اداره آموزش و پرورش این شهرستان ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه اداری و شورای پشتیبانی شهرستان در زمینه شناسایی ، جذب و کلاس گذاری کلاسهای سواد آموزی، بیان کرد ؛ به یمن نظام مقدس جمهوری اسلامی و بر اساس آمار رسمی رشد باسوادی استان پیشرفت قابل توجه داشته ایم و بر اساس آمارهای رسمی، نرخ با سوادی در استان ما از ۲۸/۶ قبل از انقلاب شکوهمند به چیزی قریب ۹۵درصد رسیده است ، اما با همه این پیشرفت ما هنوز از نرم کشوری عقب بوده که انتظار هست همکاران ارجمند با همت عالی و روحیه نهضتی و انقلابی عزم خود را جزم نموده تا بتوانیم در آینده نزدیک جشن باسوادی را در سراسر استان داشته باشیم .
باقری نژاد افزود ؛ سواد آموزی نیاز و ضرورت هر جامعه بوده و بی سوادی معضل بزرگی برای جامعه به حساب می آید که خود میتواند زمینه ساز معضلات بیشماری گردد .
وی بیان کرد؛ هرچند در نگاه اولیه با سوادی و ماموریت سواد آموزی ، آموزش سواد خواندن و نوشتن به نظر می آید ولی امروزه نگاه جهانی به سواد و بر اساس جدیدترین تعریف سازمان یونسکو ، باسواد فردی است که بتواند بر اساس یافته های خود تغییری در زندگی خویش بوجود آورده و سواد او همان سواد مهارتی باشد .
معاون سواد آموزی آموزش وپرورش استان گفت : خوشبختانه امسال در زمینه شناسایی و جذب سواد آموز با همراهی مسئولین و کارشناسان خود در مناطق و شهرستانها روش و طرح های نو بکار برده و موفقیت های در خور توجه داشته باشیم که از جمله این روشها .
۱_ تشکیل باشگاه خیرین سواد یار در سطح استان و به تبع آن در دیگر مناطق و شهرستانهاکه در این طرح از نفوذ و ظرفیت شخصیت های سیاسی، فرهنگی ، اجتماعی و ....استفاده شد .
۲_ ایجاد تفاهم نامه های خوب با نهادهایی چون کمیته امداد ، ثبت احوال ، جهاد کشاورزی و ...که بیشترین ارتباط را با جامعه هدف سواد اموزی داشتند .
۳_ طرح کوچه به کوچه و محله به محله که در این شورای پنج نفره ما از ظرفیت دهیار روستا، شورای روستا و معتمدین و ریش سفیدان هر روستا توانستیم جهت شناسایی و معرفی بی سوادان کمک خوبی بگیریم .
در ادامه این جلسه آهنجان رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لنده ضمن تشکر از تلاش، حمایت و برنامه های مفید و موثر معاونت سواد آموزی و دیگر همکاران ستاد در استان و در سطح شهرستان مجموعه اقدامات انجام گرفته شورای اداری و شورای پشتیبانی شهرستان در زمینه شناسایی و جذب سواد آموز را بر شمرد و بیان کرد:با توجه به نوع کلاس گذاری جدید تلفیقی و شناسایی سواد اموزان جدید انتظار هست حجم جدید و بیشتری برای شهرستان در نظر گرفته شود تا آموزش دهندگان ما بتوانند هر چه سریعتر کلاسهای خود را تشکیل داده و امر آموزش را شروع نمایند .
نظر دهید