جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/05/29 - 11:17
  • - تعداد بازدید: 612
  • - تعداد بازدیدکننده: 605
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

در دومین جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی سید جمال وزیری معاون سواد آموزی استان خراسان رضوی ، بر همکاری دستگاه های اجرایی استان و شتاب بخشی سواد آموزی در مناطق کمتر توسعه یافته در جهت توسعه عدالت آموزشی تاکید کرد.

دومین جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی و معاونین مدیر کل و اعضاء شورای پشتیبانی سواد آموزی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان خراسان رضوی ، سید جمال وزیری معاون سوادآموزی استان در دومین جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی بیان کرد: پس از تاسیس نهضت سواد آموزی از سال 58 تا سال 1365 نزدیک به 11 میلیون نفر به باسوادان کشور افزوده شد و نرخ باسوادی از 47 درصد به 68 درصد رسید.

 

وی در ادامه به آمار باسوادان در گروه های مختلف و مقایسه استان با کشور پرداخت و گفت: درسال 1400 ،آمار باسوادی جمعیت 6 سال به بالا کشور 90.5 درصد و در خراسان رضوی 91/5درصد و در جمعیت 10تا 49 سال، آمار باسوادی کشور، 97/1 درصد و در استان 97/9درصد می باشد.

 

معاون سواد آموزی خراسان رضوی افزود: قبل از انقلاب اسلامی، مناطق شهری نسبت به روستایی 34 درصد باسوادتربودند اما در سال 1400، این اختلاف باسوادی شهر و روستا به 11 درصد و در استان خراسان رضوی 8 درصد رسیده است وی همچنین  اختلاف باسوادی زنان و مردان را در سال گذشته در استان 4/1 درصد و در کشور6/1درصد خواند و عدالت آموزشی را  از اهداف مهم  سازمان سواد آموزی دانست که استان خراسان رضوی توانسته از میانگین کشوری پیشروتر عمل کند.

 

سید جمال وزیری کسب رتبه اول های اتباع در کشور با جذب 3476 نفر، انتقال با جذب  8732نفر،  تحکیم با جذب 8201نفر، رتبه های دوم توانمند سازی منابع انسانی،اطلاع رسانی، ارزیابی و پاسخگویی،سامانه سواد آموزی،جذب سواد آموزان را از دستاوردها و توفیقات سواد آموزی خراسان رضوی در سال گذشته خواند.

 

 این مقام مسئول با اشاره به 108 مرکز یادگیری محلی استان اظهار داشت: خراسان رضوی 22 درصد مراکز یادگیری کل کشور را دارد و طرح پیوند سواد و زندگی با هدف توانمند سازی مخاطبان در زمینه مهارت های  زندگی ، اجتماعی ، حقوق شهروندی و حرفه ای به مخاطبین کم سواد وبی سواد در 17 مرکز استان اجرا می شود.

 

وی ادامه داد: نامگذاری کلیه طرح و برنامه های سواد آموزی به نام متبرک شهداء،برگزاری نشست تخصصی کشوری سواد آموزی و بیاینه گام دوم مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) ، برگزاری یاد واره ی شهدای نهضت سواد آموزی ،استفاده  از ظرفیت تشکل های مردم نهاد،ارتقای سطح کیفی خدمات آموزش دهندگان با استفاده از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان تنها بخشی از برنامه ها و رویکردهای اولویت دار سواد آموزی خراسان رضوی در سال جاری می باشد.

 

در پایان صدور ابلاغ جهت فرمانداران و بخشداران به عنوان رئیس شورای پشتیبانی ،اختصاص بخشی از فرصت های صدا و سیمای استان به برنامه های تبلیغی و ترویجی سواد آموزی ،استفاده از ظرفیت مراکز آموزش فنی و حرفه ای در راستای ارتقای مهارت افزایی سواد آموزان،تخصیص بخشی از اعتبارات حوزه های معاونت فرهنگی شهرداری ها به سواد آموزی مناطق محروم و حاشیه شهر مطالبات مورد انتظار معاونت سواد آموزی از استاندار بود.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6316
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/05/29 11:17
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین