در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان قم : شناسایی و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل
در پنجمین جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان بر شناسایی و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان استان قم، پنجمین جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان با حضور رحیمی، مدیرکل آموزش و پرورش ، حجت الاسلام ذوالنوری نماینده مجلس شورای اسلامی، غریب مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، معاون مدیرکل کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)، منوچهر تیموری، مدیرکل ثبت احوال،ذاکریان فرماندار و رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان قم، معاون رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، معاون شهردار قم، علایی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز، رضوی حائری، مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه ۳، آزاد، مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان جعفریه و حجت الاسلام محمدرضا قاسمی نیا، معاون سوادآموزی استان در محل سالن جلسات شهید حاج قاسم سلیمانی اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد.
معاون سوادآموزی استان در این جلسه با بیان این که انسداد مبادی بی سوادی یکی از سیاستهای کلان وزارت آموزش و پرورش و سازمان نهضت سوادآموزی است، تاکید کرد: شناسایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان بازمانده از تحصیل جهت بازگشت به مدرسه باید به صورت جدی مورد پیگیری قرار گیرد و انسداد مبادی بی سوادی و پوشش ۱۰۰ درصدی دانش آموزان لازم التعلیم از جمله مهمترین رسالتهای آموزش و پرورش است.
حجت الاسلام محمد رضا قاسمی نیا گفت: دستگاههای حمایتی و اجرایی استان نسبت به ماموریتهایی که در قوانین و اسناد بالا دستی تعیین شده است در خصوص شناسایی، دعوت و تشویق برای بازگشت کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل وشناسایی بی سوادان و کم سوادان تلاش نمایند و این موضوع را سرلوحه و محور فعالیتهای خود قرار دهند.
وی افزود: برای ساماندهی به وضعیت کودکان و نوجوانان لازم التعلیم بازمانده از تحصیل در دورههای ابتدایی و متوسطه در وزارت آموزش و پرورش قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر راه اندازی شده است و در همین راستا حتی اگر یک نفر را نیز به مدرسه برگردانیم و یا یک نفر که از مدرسه بازمانده است در مدرسه ثبت نام بشود در جهت رشد با سوادی استان موفق عمل کرده ایم.
دبیر کارگروه بازماندگان از تحصیل استان قم ادامه داد:همه دستگاهها باید خود را موظف بدانند و رشد با سوادی را اولویت اول در فعالیتهای خود قرار دهند و بدانند اگر موفقیتی در هر دستگاه رقم میخورد یکی از پایههای اصلی آن میزان سطح سواد آحاد جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان است.
معاون سوادآموزی استان اعلام نمود تعداد ۶۱۵ نفر از ۲۴۰۰ نفر سوادآموزی که در سه دوره فعالیتهای سوادآموزی در سال جاری در کلاسهای نهضت سوادآموزی استان حضور داشته اند، در گروه سنی ۱۰ تا ۳۰ سال هستند که ۲۰۸ نفر از این افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۲۰ سال است.
قاسمی نیا همچنین از اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی استان درخواست نمود برای ساماندهی و شتاب بخشی به سوادآموزی اتباع و دانش آموزان بازمانده از تحصیل اتباع و مهاجرین خارجی برنامههایی تدوین و اجرا گردد تا نسبت به رشد جامع و کامل استان شاهد توفیقات بیشتری باشیم.
وی همچنین افزود: با دستور استاندار و رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی استان مقرر گردید در اولین فرصت در سال جدید جلسهای با حضور خیرین و به ریاست ایشان تحت عنوان جلسه با خیرین سوادیار تشکیل شود.
قاسمی نیا در این جلسه از نماینده محترم مجلس درخواست نمود تا در برنامه هفتم توسعه نسبت به سرعت بخشی به فعالیتهای سوادآموزی وثبت نام و حضور دانش آموزان لازم التعلیم درمدرسه تاکید شود و تشویقات و الزاماتی برای ثبت نام در مدرسه ودورههای سوادآموزی تعیین شود.
شایان ذکر است در پایان جلسه سایر اعضا ضمن ارائه گزارش عملکرد خود، چالشهای پیش رو را عنوان کرده و نظرات، راهکارها و پیشنهادات را جهت شناسایی هر چه سریعتر و دقیقتر دانش آموزان بازمانده از تحصیل بیان نموده و تصمیمات مناسب در راستای شناسایی و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل وبی سوادان وکم سوادان بزرگسال اتخاذ گردید.
نظر دهید