دانش فر معاون سوادآموزی بوشهر: ایجاد 860 شغل در حوزه سوادآموزی استان بوشهر
دانش فر معاون سوادآموزی بوشهر: ایجاد 860 شغل در حوزه سوادآموزی استان بوشهر
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، غلامرضا دانش فر معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان در نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن روز سوادآموزی با اشاره به ایجاد 860 شغل در این 4 سال اظهار داشت: فعالیت های سوادآموزی در حوزه آموزش حالت برونسپاری دارد و سوادآموزی استان ارتباط مستقیم کمتری با حوزه آموزش دهندگان دارد و اکثر آموزش دهندگان ما به وسیله موسسات آموزش خصوصی یا موسسات مردم نهاد اداره می شوند و نظارت آن بر عهده ی این سازمان است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان با بیان این که چرا دوره سوادآموزی، گروه سنی 49-10 را تحت پوشش قرار می دهد، گفت: سیاست های کلی سازمان در این است کسانی را در گروه هدف قرار دهیم که برای کارایی در کشور موثر باشد،البته مبنای این سخن این نیست که در گروه سنی بالاتر نمی توانند باسواد شوند.
وی تصریح کرد: استان بوشهر از نظر رشد سوادآموزی در کشور رتبه اول دارد.
این مقام مسئول افزود: فاصله سوادآموزی بین زنان و مردان در استان کمتر شده است و بعد از استان گیلان، بوشهر در گروه سنی 49-10 سال در رتبه دوم در سطح کشور قرار گرفته است.
دانش فر بیان کرد: بر اساس سرشماری سال 95 میانگین تحصیلات در کل کشور 8 سال و 4 ماه می باشد و این مدت زمان تحصیل هر فرد را نشان می دهد ولی در استان ما میانگین تحصیلات 8 سال و 9 ماه مدت زمان آموزش می باشد و در این حوزه در رتبه 5 کشور قرار داریم.
وی از رشد 107 درصدی جذب سوادآموز در دوره انتقال در سال جاری نیز خبر داد و همچنین خاطرنشان کرد220 نفر از پناهندگان و اتباع خارجی در کلاس های سوادآموزی تحت پوشش قرار دارند.
دانش فر اضافه کرد: درصد باسوادی مردان نسبت به زنان در محدود سنی 49-10 سال در استان 95.88 درصد مردان و 95.27 درصد را زنان تشکیل می دهند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان یادآور شد: در این 4 سال تحت پوشش قرار دادن بیش از 14067 سوادآموز و مشارکت بین بخشی با 22 دستگاه، برگزاری مسابقات کتابخوانی با موضوع اقتصاد و فرهنگ، برگزاری دو مسابقه عکاسی، برگزاری مسابقات انشانویسی، برگزاری مسابقه همدلی و همزبانی، برگزاری مراسم کتابت آیات قرآن مجید و برگزاری مراسم آموزشی تفریحی درختکاری و ... است.
وی از راه اندازی مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در دشتستان خبر داد و اظهار داشت: هم اکنون یک مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در زندان مستقر است و آموزش پایه سواد، مهارتهای زندگی، اجتماعی، حقوق شهروندی و شغلی و حرفهای را به افراد سوادآموز میآموزد.
این مقام مسئول در ادامه افزود: در سال های گذشته 120 چهره موفق را در سوادآموزی در استان معرفی کرده ایم و که دارای مدارک لیسانس و دکتری بوده اند.
دانش فر عنوان کرد: طرح عملی کلید بهشت (نماز) بین سوادآموزان که در منطقه کاکی می باشد که 55 نفر را آموزش داده ایم و 347 نفر در حال آموزش هستند. را از جمله برنامه های انجام شده در حوزه سوادآموزی برشمرد.
دانش فر در پایان با بیان این که سه دوره آموزشی برای باسوادی برگزار می شود و مهمترین آن در دوره اول است، خاطرنشان کرد: در دوره اول ابتدایی سوادآموزی (اول تاسوم) 400 ساعت و در دروه انتقال ( چهارم تا ششم) 600ساعت به سوادآموزان آموزش داده می شود، در دوره تحکیم که مابین این دو دوره می باشد به منظور بازآموزی با 50 ساعت برگزار می شود.
نظر دهید